Denizli OSB, Kızılay’ın ‘Birbirimize Candan Bağlıyız’ kampanyasına destek verdi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2024 - 18:28, Güncelleme: 19.01.2024 - 15:37 2414+ kez okundu.
 

Denizli OSB, Kızılay’ın ‘Birbirimize Candan Bağlıyız’ kampanyasına destek verdi

Denizli OSB, Kızılay’ın ‘Birbirimize Candan Bağlıyız’ kampanyasına destek verdi
Denizli Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü personeli ve bölgede yer alan firmaların çalışanları Türk Kızılayı Denizli Şubesi’nin ‘Birbirimize Candan Bağlıyız’ sloganıyla yürüttüğü kan bağışı kampanyasına destek verdi.Sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği katkılarla adından sıkça söz ettiren Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, anlamlı bir bağışa daha imza attı. Bölge Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Kızılayı Denizli Şubesi’nin yürüttüğü kan bağışı kampanyasına destek verdi. OSB’deki gönüllüler ve bölgede yer alan işlemelerin çalışanları hizmet binasında kan bağışında bulunarak verdikleri 1 ünite kanla 3 hayata dokundular. Kan bağışı kampanyası ile ilgili konuşan Türk Kızılayı Hemşiresi Güray Koç; “Türk Kızılayı Denizli Şubesi olarak bugün Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde kan bağışı kampanyamızı gerçekleştiriyoruz. Bizlere verdikleri desteklerden ve yaptıkları kan bağışlarından dolayı Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulumuza ve gönüllülere çok teşekkür ederiz. Vaktinizden sadece 15 dakika ayırarak 3 kişiye can olabilirsiniz. Tüm gönüllülerimizi ‘Birbirimize candan bağlıyız’ kan bağışı kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz” dedi.“Biz millet olarak birbirimize candan, kandan bağlıyız”Kan bağışı kampanyasına destek vermenin önemine vurgu yapan Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu; “Türk Kızılayımızın yürüttüğü kan bağışı kampanyasına her yıl olduğu gibi bu yıl da personelimizle, gönüllülerimizle destek veriyoruz. Kan bağışı bizce bir vatandaşlık görevidir. Düzenli bir şekilde kan bağışında bulunarak pek çok kişinin hayatına dokunabiliriz. Bu nedenle kan bağışını önemsiyor, kanın acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu da vurguluyoruz. Bir gün bize ya da sevdiklerimize de kan lazım olabilir. Bizler millet olarak ‘birbirimize candan, kandan bağlıyız.’ Tüm gönüllüleri kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Denizli OSB, Kızılay’ın ‘Birbirimize Candan Bağlıyız’ kampanyasına destek verdi
Denizli Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü personeli ve bölgede yer alan firmaların çalışanları Türk Kızılayı Denizli Şubesi’nin ‘Birbirimize Candan Bağlıyız’ sloganıyla yürüttüğü kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği katkılarla adından sıkça söz ettiren Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, anlamlı bir bağışa daha imza attı. Bölge Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Kızılayı Denizli Şubesi’nin yürüttüğü kan bağışı kampanyasına destek verdi. OSB’deki gönüllüler ve bölgede yer alan işlemelerin çalışanları hizmet binasında kan bağışında bulunarak verdikleri 1 ünite kanla 3 hayata dokundular. Kan bağışı kampanyası ile ilgili konuşan Türk Kızılayı Hemşiresi Güray Koç; “Türk Kızılayı Denizli Şubesi olarak bugün Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde kan bağışı kampanyamızı gerçekleştiriyoruz. Bizlere verdikleri desteklerden ve yaptıkları kan bağışlarından dolayı Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulumuza ve gönüllülere çok teşekkür ederiz. Vaktinizden sadece 15 dakika ayırarak 3 kişiye can olabilirsiniz. Tüm gönüllülerimizi ‘Birbirimize candan bağlıyız’ kan bağışı kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

“Biz millet olarak birbirimize candan, kandan bağlıyız”
Kan bağışı kampanyasına destek vermenin önemine vurgu yapan Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu; “Türk Kızılayımızın yürüttüğü kan bağışı kampanyasına her yıl olduğu gibi bu yıl da personelimizle, gönüllülerimizle destek veriyoruz. Kan bağışı bizce bir vatandaşlık görevidir. Düzenli bir şekilde kan bağışında bulunarak pek çok kişinin hayatına dokunabiliriz. Bu nedenle kan bağışını önemsiyor, kanın acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu da vurguluyoruz. Bir gün bize ya da sevdiklerimize de kan lazım olabilir. Bizler millet olarak ‘birbirimize candan, kandan bağlıyız.’ Tüm gönüllüleri kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.