Başkan Devecioğlu'ndan önemli uyarı!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2019 - 10:00, Güncelleme: 15.01.2019 - 10:09 3301+ kez okundu.
 

Başkan Devecioğlu'ndan önemli uyarı!

Honaz Belediye Başkanı ve Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu, vatandaşları ve işadamlarını, uyardı.
Kendi şahsını ve Belediye Başkan Yardımcısının ismini kullanarak vatandaşlardan para dolandırmaya çalışanlara karşı uyaran Başkan Devecioğlu, bu tür durumla karşılaşanların en kısa zamanda emniyet güçlerine bilgi vermesini istedi. Kendisinin veya Honaz Belediye Başkan Yardımcısının bu şekilde kimseden bir şey istemediğini ve istemeyeceğini söyleyen Honaz Belediye Başkanı ve Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile durumu vatandaşlara duyurdu. Devecioğlu paylaşımında şu sözlere yer verdi.“Honaz Belediyemizden aradıklarını belirterek, şahsım ve Belediye Başkan Yardımcımızın ismini kullanıp, vatandaşlarımız ve işadamlarımızı arayan ve öğrencilere giyim desteği gibi asılsız yardım talebinde bulunan kişi veya kişilere itibar edilmemesi, bu gibi durumlar ile karşılaşan vatandaşlarımızın en yakın güvenlik birimlerine bilgi vermeleri önemle duyurulur” dedi. Daha önce Denzli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve birçok ilçenin belediye başkanlarının ismini kullanarak vatandaşları ve işadamlarını dolandırmaya çalışan dolandırıcılar, halkın duygularıyla oynayarak kendilerine haksız kazanç sağlıyorlar." dedi. İşte Başkan Turgut Devecioğlu'nun yaptığı o paylaşım.
Honaz Belediye Başkanı ve Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu, vatandaşları ve işadamlarını, uyardı.

Kendi şahsını ve Belediye Başkan Yardımcısının ismini kullanarak vatandaşlardan para dolandırmaya çalışanlara karşı uyaran Başkan Devecioğlu, bu tür durumla karşılaşanların en kısa zamanda emniyet güçlerine bilgi vermesini istedi. Kendisinin veya Honaz Belediye Başkan Yardımcısının bu şekilde kimseden bir şey istemediğini ve istemeyeceğini söyleyen Honaz Belediye Başkanı ve Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile durumu vatandaşlara duyurdu.

Devecioğlu paylaşımında şu sözlere yer verdi.“Honaz Belediyemizden aradıklarını belirterek, şahsım ve Belediye Başkan Yardımcımızın ismini kullanıp, vatandaşlarımız ve işadamlarımızı arayan ve öğrencilere giyim desteği gibi asılsız yardım talebinde bulunan kişi veya kişilere itibar edilmemesi, bu gibi durumlar ile karşılaşan vatandaşlarımızın en yakın güvenlik birimlerine bilgi vermeleri önemle duyurulur” dedi. Daha önce Denzli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve birçok ilçenin belediye başkanlarının ismini kullanarak vatandaşları ve işadamlarını dolandırmaya çalışan dolandırıcılar, halkın duygularıyla oynayarak kendilerine haksız kazanç sağlıyorlar." dedi.

İşte Başkan Turgut Devecioğlu'nun yaptığı o paylaşım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.