DENİB ailesi, Heimtextil istişare toplantısında bir araya geldi

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2023 - 11:59, Güncelleme: 20.12.2023 - 11:24 803+ kez okundu.
 

DENİB ailesi, Heimtextil istişare toplantısında bir araya geldi

DENİB ailesi, Heimtextil istişare toplantısında bir araya geldi
Almanya’da önümüzdeki Ocak ayında düzenlenecek olan Heimtextil Fuarı öncesinde DENİB tarafından organize edilen istişare toplantısı 10. kez düzenlendi.Almanya’nın Frankfurt kentinde 9-12 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenecek ve dünyanın en önemli ev tekstili fuarlarından biri olan Heimtextil Fuarı öncesinde DENİB tarafından organize edilen istişare toplantısı 10. kez düzenlendi. DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, fuar katılımcısı firmalar ile DENİB ailesinin yoğun olarak katılım sağladığı etkinlikte fuara ve güncel gelişmelere ilişkin konular ele alındı. 2024 yılında Denizli’den 80 firmanın, Uşak’tan ise 3 firmanın fuar katılımcısı olduğunu belirten DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, fuardaki tüm Türk firmaların yaklaşık yüzde 30’unun DENİB üyesi olduğunu ve bu sene de fuarda ev tekstili sektörünün güçlü bir şekilde temsil edileceğinin altını çizdi.Fuara, güncel ekonomi ve ihracat verilerine ilişkin görüşlerini paylaşan Başkan Hüseyin Memişoğlu, “Artık Heimtextil İstişare Toplantıları bizim için geleneksel hale geldi. Bu sene 10. kez bu toplantıyı düzenliyoruz. Fuar öncesi katılımcı üyelerimizin görüşlerini dinlemeyi çok önemsiyoruz. DENİB olarak Heimtextil Fuarı’nda Turkish Towels markamızla 8. kez yer alacağız. Hall 12.0 A.10 lokasyonunda bulunan stant alanımızda hem ev tekstili sektörümüzü tanıtacağız hem de son tasarım yarışmamızın birincilerinin ürünlerini sergileyeceğiz. Fuarın yoğun noktalarındaki reklam alanlarında Turkish Towels temalı tanıtım görsellerimiz bulunacak. Fuar katılımcısı firmalarımızın iletişim detaylarının bulunduğu bilgilendirme kataloğunu da fuar boyunca dağıtacağız. Heimtextil Fuarlarını sektörün bayramı olarak değerlendiriyoruz. Şimdiden tüm katılımcılara başarılar diliyorum” dedi.
DENİB ailesi, Heimtextil istişare toplantısında bir araya geldi
Almanya’da önümüzdeki Ocak ayında düzenlenecek olan Heimtextil Fuarı öncesinde DENİB tarafından organize edilen istişare toplantısı 10. kez düzenlendi.

Almanya’nın Frankfurt kentinde 9-12 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenecek ve dünyanın en önemli ev tekstili fuarlarından biri olan Heimtextil Fuarı öncesinde DENİB tarafından organize edilen istişare toplantısı 10. kez düzenlendi. DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, fuar katılımcısı firmalar ile DENİB ailesinin yoğun olarak katılım sağladığı etkinlikte fuara ve güncel gelişmelere ilişkin konular ele alındı. 2024 yılında Denizli’den 80 firmanın, Uşak’tan ise 3 firmanın fuar katılımcısı olduğunu belirten DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, fuardaki tüm Türk firmaların yaklaşık yüzde 30’unun DENİB üyesi olduğunu ve bu sene de fuarda ev tekstili sektörünün güçlü bir şekilde temsil edileceğinin altını çizdi.

Fuara, güncel ekonomi ve ihracat verilerine ilişkin görüşlerini paylaşan Başkan Hüseyin Memişoğlu, “Artık Heimtextil İstişare Toplantıları bizim için geleneksel hale geldi. Bu sene 10. kez bu toplantıyı düzenliyoruz. Fuar öncesi katılımcı üyelerimizin görüşlerini dinlemeyi çok önemsiyoruz. DENİB olarak Heimtextil Fuarı’nda Turkish Towels markamızla 8. kez yer alacağız. Hall 12.0 A.10 lokasyonunda bulunan stant alanımızda hem ev tekstili sektörümüzü tanıtacağız hem de son tasarım yarışmamızın birincilerinin ürünlerini sergileyeceğiz. Fuarın yoğun noktalarındaki reklam alanlarında Turkish Towels temalı tanıtım görsellerimiz bulunacak. Fuar katılımcısı firmalarımızın iletişim detaylarının bulunduğu bilgilendirme kataloğunu da fuar boyunca dağıtacağız. Heimtextil Fuarlarını sektörün bayramı olarak değerlendiriyoruz. Şimdiden tüm katılımcılara başarılar diliyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.