Başkan Arslan miting gibi kahvehane toplantısı

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2019 - 13:43, Güncelleme: 18.03.2019 - 13:43 4078+ kez okundu.
 

Başkan Arslan miting gibi kahvehane toplantısı

Çameli Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan  yaptığı  Hafta Sonu Arıkaya Mahallesinde kahvehane toplantısı adeta mitinge dönüştü. Çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda Tuna projelerini Arıkaya Mahallesi sakinlerine anlattı.
Çameli Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan   kahvehane toplantısını Arıkaya Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Başkan Arslan’ın kahvehane toplantısına Mhp İlçe Başkanı Murat Genç Cumhur İttifakı  Belediye Meclis Üyesi Adayları,Ak Parti İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.Toplantıdaİlk Konuşmayı Mhp İlçe Başkanı Murat Genç Cumhur İttifakının öneminden bahsetti.. Genç’in  ardından söz alan Başkan Arslan 5 yıllık görev süresi boyunca yaptığı çalışmaları anlattı. SÖZÜN ÖZÜ ARSLAN SÖZÜ Gönül Belediyeciliği  diyerek sözlerine başlayan Başkan Arslan ;  Çameli’nin tamamına hizmet etmek için göreve geldim. Hizmetten uzak kalan mahalleme hizmetleri çalışma arkadaşlarımızla birlikte getirdik. Sözün Özü, Arslan  Sözü diyoruz. Bu söz kolay söylenen bir söz değil. 2014 yılında verdiğimiz tüm vaatleri yerine getirdik. Bu sözleri yerine getiren bir belediye başkanı olarak karşınızdayım. Bundan sonraki sözlerimi de Arslan  sözü olarak veriyorum. 2014'te 157 projemiz vardı. Birçoğu o dönemde yapacağımıza inanmadı ama tüm vaatlerimizi yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz" dedi Programın sonunda fotoğraf çektirmek için sıraya giren çok sayıda vatandaşa teşekkür eden Arslan "Bilmeyerek isteyerek kalbini kırdığımız insanlar olabilir. İnsanız, Allah insanları affediyor, insanlar da birbirini affetmeli" diyerek toplantıyı noktaladı.
Çameli Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan  yaptığı  Hafta Sonu Arıkaya Mahallesinde kahvehane toplantısı adeta mitinge dönüştü. Çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda Tuna projelerini Arıkaya Mahallesi sakinlerine anlattı.

Çameli Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan   kahvehane toplantısını Arıkaya Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Başkan Arslan’ın kahvehane toplantısına Mhp İlçe Başkanı Murat Genç Cumhur İttifakı  Belediye Meclis Üyesi Adayları,Ak Parti İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.Toplantıdaİlk Konuşmayı Mhp İlçe Başkanı Murat Genç Cumhur İttifakının öneminden bahsetti.. Genç’in  ardından söz alan Başkan Arslan 5 yıllık görev süresi boyunca yaptığı çalışmaları anlattı.

SÖZÜN ÖZÜ ARSLAN SÖZÜ

Gönül Belediyeciliği  diyerek sözlerine başlayan Başkan Arslan ;  Çameli’nin tamamına hizmet etmek için göreve geldim. Hizmetten uzak kalan mahalleme hizmetleri çalışma arkadaşlarımızla birlikte getirdik. Sözün Özü, Arslan  Sözü diyoruz. Bu söz kolay söylenen bir söz değil. 2014 yılında verdiğimiz tüm vaatleri yerine getirdik. Bu sözleri yerine getiren bir belediye başkanı olarak karşınızdayım. Bundan sonraki sözlerimi de Arslan  sözü olarak veriyorum. 2014'te 157 projemiz vardı. Birçoğu o dönemde yapacağımıza inanmadı ama tüm vaatlerimizi yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz" dedi

Programın sonunda fotoğraf çektirmek için sıraya giren çok sayıda vatandaşa teşekkür eden Arslan "Bilmeyerek isteyerek kalbini kırdığımız insanlar olabilir. İnsanız, Allah insanları affediyor, insanlar da birbirini affetmeli" diyerek toplantıyı noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.