BAŞKAN AKYOL, MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2018 - 09:46, Güncelleme: 13.09.2018 - 09:46 4311+ kez okundu.
 

BAŞKAN AKYOL, MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'un Başkanlığında mahalle muhtarlarının sorunları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'un Başkanlığında mahalle muhtarlarının sorunları, istek ve önerilerinin ele alındığı düzenli olarak yapılan istişare toplantısı Emperium Outlet (Avm)' de yapıldı. Tavas Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Adagölü, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Başçavuş Mustafa Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Duvarcı, Birim müdürleri,muhtarların ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda mahallerin sorunları tartışıldı. Muhtarların istek ve talepleri dinlendi. Vatandaşa hizmetin öncelikli görevleri olduğunun altını çizen Başkan Akyol, "Her mahallenin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümünü de muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla işbirliği yaparak çözüyoruz. Periyodik olarak yapılan toplantıların verimli geçtiğine inanıyorum. Biz bugün güzel ve büyük hizmetler yapıyorsak bu başarıda sizlerin de payı var. Sizler mahallelerimizde bizim gözümüz kulağımızsınız. Göremediklerimizi, duyamadıklarımızı sizlerin  aracılığıyla öğreniyoruz. Bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum.  Hep birlikte senkronize bir çalışmayla 50 mahallemizdeki sorunları ve güzellikleri paylaşarak daha güzel bir Tavas, daha sosyal bir Tavas için elimizden geleni yapacağız" dedi. Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ise düzenli olarak yapılan istişare toplantılarının verimli geçtiğine vurgu yaparak, "Hep beraber sorunların çözümünde ortaklaşa fikir alış verişleriyle hareket edip çözüm yollarını bulacağız. Amacımız lazım olan hizmeti halkımıza sunmaktır ve bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu anlamda toplantıya katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'un Başkanlığında mahalle muhtarlarının sorunları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'un Başkanlığında mahalle muhtarlarının sorunları, istek ve önerilerinin ele alındığı düzenli olarak yapılan istişare toplantısı Emperium Outlet (Avm)' de yapıldı.

Tavas Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Adagölü, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Başçavuş Mustafa Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Duvarcı, Birim müdürleri,muhtarların ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda mahallerin sorunları tartışıldı. Muhtarların istek ve talepleri dinlendi.

Vatandaşa hizmetin öncelikli görevleri olduğunun altını çizen Başkan Akyol, "Her mahallenin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümünü de muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla işbirliği yaparak çözüyoruz.

Periyodik olarak yapılan toplantıların verimli geçtiğine inanıyorum. Biz bugün güzel ve büyük hizmetler yapıyorsak bu başarıda sizlerin de payı var. Sizler mahallelerimizde bizim gözümüz kulağımızsınız. Göremediklerimizi, duyamadıklarımızı sizlerin  aracılığıyla öğreniyoruz.

Bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum.  Hep birlikte senkronize bir çalışmayla 50 mahallemizdeki sorunları ve güzellikleri paylaşarak daha güzel bir Tavas, daha sosyal bir Tavas için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ise düzenli olarak yapılan istişare toplantılarının verimli geçtiğine vurgu yaparak, "Hep beraber sorunların çözümünde ortaklaşa fikir alış verişleriyle hareket edip çözüm yollarını bulacağız. Amacımız lazım olan hizmeti halkımıza sunmaktır ve bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu anlamda toplantıya katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.