BAŞINDAN VURDU...

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2018 - 11:36, Güncelleme: 23.06.2018 - 12:09 3911+ kez okundu.
 

BAŞINDAN VURDU...

Denizli'nin Beyağaç İlçesinde, bir eğlence mekanında çıktığı öğrenilen tartışmada kan aktı. 
Edinilen bilgilere göre, K.Ö. isimli kişinin işletmeciliğini yaptığı eğlence mekanda, Oktay Yanıkan isimli şahısla henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma yaşandı. Tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Mekanda yaşanan karmaşa sonucunda işletme sahibi K.Ö öfekesine yenik düşerek yanında bulundurduğu tabanca ile Oktay Yanıkan’a ateş etti. Başından vurulan genç adam, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşanan bu olay sonrası Polis ve Jandarma güvenlik tedbirleri aldı. Sağlık ekipleri ise 26 yaşında Yanıkan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayeti işleyen K.Ö. ise olay yerinde gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Genç adamın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Oktay Yanıkan'ın eşinin hamile olduğu öğrenildi. 
Denizli'nin Beyağaç İlçesinde, bir eğlence mekanında çıktığı öğrenilen tartışmada kan aktı. 

Edinilen bilgilere göre, K.Ö. isimli kişinin işletmeciliğini yaptığı eğlence mekanda, Oktay Yanıkan isimli şahısla henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma yaşandı. Tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Mekanda yaşanan karmaşa sonucunda işletme sahibi K.Ö öfekesine yenik düşerek yanında bulundurduğu tabanca ile Oktay Yanıkan’a ateş etti. Başından vurulan genç adam, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşanan bu olay sonrası Polis ve Jandarma güvenlik tedbirleri aldı. Sağlık ekipleri ise 26 yaşında Yanıkan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayeti işleyen K.Ö. ise olay yerinde gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Genç adamın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Oktay Yanıkan'ın eşinin hamile olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.