Gurbetçi otobüs şoförü kazada hayatını kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2023 - 13:58, Güncelleme: 30.11.2023 - 11:00 1177+ kez okundu.
 

Gurbetçi otobüs şoförü kazada hayatını kaybetti

Gurbetçi otobüs şoförü kazada hayatını kaybetti
Almanya’da kullandığı tur otobüsüyle trafik kazası yaptıktan sonra ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Denizlili gurbetçi, memleketinde toprağa verildi.Almanya’da geçtiğimiz 23 Kasım’da meydana gelen tur otobüsü kazasında, şoför olan Denizlili gurbetçi Mesut Arslan (55) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren Arslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Denizlili gurbetçinin acı haberi memleketi Denizli’nin Çal ilçesine bağlı Akkent Mahallesi’ni yasa boğdu. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Arslan, dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Gurbetçi otobüs şoförü kazada hayatını kaybetti
Almanya’da kullandığı tur otobüsüyle trafik kazası yaptıktan sonra ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Denizlili gurbetçi, memleketinde toprağa verildi.

Almanya’da geçtiğimiz 23 Kasım’da meydana gelen tur otobüsü kazasında, şoför olan Denizlili gurbetçi Mesut Arslan (55) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren Arslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Denizlili gurbetçinin acı haberi memleketi Denizli’nin Çal ilçesine bağlı Akkent Mahallesi’ni yasa boğdu. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Arslan, dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.