Babadağ, meydanına kavuşuyor

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2018 - 11:35, Güncelleme: 27.09.2018 - 12:10 3541+ kez okundu.
 

Babadağ, meydanına kavuşuyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ ilçesine kazandıracakları meydan projesini inceleyerek, hemşehrileriyle kucaklaştı.
  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi tarafından Babadağ ilçesinde yapımı devam eden meydan projesini inceledi. Başkan Osman Zolan'a Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, AK Parti Babadağ İlçe Başkanı Suat Kaçmaz ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Osman Zolan burada yaptığı açıklamada, Babadağ'ın özellikle turizm, tekstil ve yetiştirmiş olduğu işadamları anlamında Denizli ve Türkiye'ye önemli katkı sağlayan bir yer olduğuna dikkati çekti. Başkan Osman Zolan, "Kendine ait birçok özellikleri olan bu tarihi ilçemizde vatandaşlarımızın daha rahat, daha huzurlu ve hak ettiği güzellikleri alabilmesi adına başta Babadağ merkezi olmak üzere tüm mahallelerimizde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Büyükşehir Belediyemiz ve Babadağ Belediyemiz ile işbirliği içinde buradaki güzellikleri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz" diye konuştu. Babadağ'a canlılık katacak Babadağ'a daha önce bir meydan sözü verdiklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Babadağ'da en büyük sıkıntı arazi bulabilmek. Burada bir şey yapmak kolay ama coğrafi sıkıntılar nedeniyle yapacak alan bulunması o kadar da kolay değil. Arazinin az olması anlamında birçok sıkıntıları aşa aşa bu hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Burayı Gündoğdu Mahallemizdeki mal sahiplerinden de kamulaştırarak 3-4 kat büyütme noktasında bir proje gerçekleştirdik" dedi. Meydanın özellikle Babadağ turizmine canlılık katması anlamında güzel bir proje olduğuna işaret eden Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Babadağ'da tüm mahallelerimiz baştan aşağı yenilendi; ilçemiz asfaltlarıyla, yollarıyla, kilit parke taşlarıyla birçok hizmet almaya devam ediyor. İnşallah bu meydan da bittiğinde Babadağ farklı bir boyuta geçecek. Keşkek günlerinde, bornoz günlerinde, farklı etkinliklerde güzel bir meydanda Babadağlı hemşehrilerimizle buluşacağız. Buraya gelen insanlarımızı, nefes alabilecekleri bir güzellik karşılayacak." "Babadağ bizim gözbebeğimiz" Projenin yapımının hızla devam ettiğini anlatan Başkan Osman Zolan, "Her ilçemizde olduğu gibi Babadağ ilçemizde de yatırımlarımız devam ediyor. Babadağ bizim gözbebeğimiz, ilçemizi daha iyiye daha güzele doğru götürmeye gayretlerimiz devam ediyor. Bugün buraya projemizi incelemeye geldik. 'Denizli'de ne varsa ilçelerimizde de o olacak' dedik. Babadağımızda da olmaya devam ediyor. Yakın bir zamanda meydanımıza kavuşacağız. Güzel bir etkinlikle hizmete alacağız. Ben emek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ ilçesine kazandıracakları meydan projesini inceleyerek, hemşehrileriyle kucaklaştı.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi tarafından Babadağ ilçesinde yapımı devam eden meydan projesini inceledi. Başkan Osman Zolan'a Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, AK Parti Babadağ İlçe Başkanı Suat Kaçmaz ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Osman Zolan burada yaptığı açıklamada, Babadağ'ın özellikle turizm, tekstil ve yetiştirmiş olduğu işadamları anlamında Denizli ve Türkiye'ye önemli katkı sağlayan bir yer olduğuna dikkati çekti. Başkan Osman Zolan, "Kendine ait birçok özellikleri olan bu tarihi ilçemizde vatandaşlarımızın daha rahat, daha huzurlu ve hak ettiği güzellikleri alabilmesi adına başta Babadağ merkezi olmak üzere tüm mahallelerimizde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Büyükşehir Belediyemiz ve Babadağ Belediyemiz ile işbirliği içinde buradaki güzellikleri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Babadağ'a canlılık katacak

Babadağ'a daha önce bir meydan sözü verdiklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Babadağ'da en büyük sıkıntı arazi bulabilmek. Burada bir şey yapmak kolay ama coğrafi sıkıntılar nedeniyle yapacak alan bulunması o kadar da kolay değil. Arazinin az olması anlamında birçok sıkıntıları aşa aşa bu hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Burayı Gündoğdu Mahallemizdeki mal sahiplerinden de kamulaştırarak 3-4 kat büyütme noktasında bir proje gerçekleştirdik" dedi. Meydanın özellikle Babadağ turizmine canlılık katması anlamında güzel bir proje olduğuna işaret eden Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Babadağ'da tüm mahallelerimiz baştan aşağı yenilendi; ilçemiz asfaltlarıyla, yollarıyla, kilit parke taşlarıyla birçok hizmet almaya devam ediyor. İnşallah bu meydan da bittiğinde Babadağ farklı bir boyuta geçecek. Keşkek günlerinde, bornoz günlerinde, farklı etkinliklerde güzel bir meydanda Babadağlı hemşehrilerimizle buluşacağız. Buraya gelen insanlarımızı, nefes alabilecekleri bir güzellik karşılayacak."

"Babadağ bizim gözbebeğimiz"

Projenin yapımının hızla devam ettiğini anlatan Başkan Osman Zolan, "Her ilçemizde olduğu gibi Babadağ ilçemizde de yatırımlarımız devam ediyor. Babadağ bizim gözbebeğimiz, ilçemizi daha iyiye daha güzele doğru götürmeye gayretlerimiz devam ediyor. Bugün buraya projemizi incelemeye geldik. 'Denizli'de ne varsa ilçelerimizde de o olacak' dedik. Babadağımızda da olmaya devam ediyor. Yakın bir zamanda meydanımıza kavuşacağız. Güzel bir etkinlikle hizmete alacağız. Ben emek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.