Başkan Ergün, Cumhur İttifakı’nın en başarılı başkanları arasında

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2023 - 00:52, Güncelleme: 02.11.2023 - 17:40 1873+ kez okundu.
 

Başkan Ergün, Cumhur İttifakı’nın en başarılı başkanları arasında

Başkan Ergün, Cumhur İttifakı’nın en başarılı başkanları arasında
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, SONAR Araştırma şirketi tarafından yapılan Cumhur İttifakı’nın en başarılı büyükşehir belediye başkanları araştırmasında, ilk 3’te yer aldı.Son yapılan genel seçimleri en iyi tahmin eden araştırma şirketleri arasında gösterilen SONAR Araştırma şirketi, vatandaşlara Cumhur İttifakı’nın en başarılı büyükşehir belediye başkanlarını sordu. Türkiye geneli parti dağılımlarını tespit edebilmek için 25 ilde, 88 ilçe ve köyde, yaş, cinsiyet, il ve ilçe kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 4 bin 221 kişi ile yüz yüze görüşülerek gerçekleştirilen araştırmada, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yüzde 53,8 oranıyla en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, 3’üncü sırada yer aldı. Çalışma sonucunda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen 1’inci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2’nci, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün 3’üncü, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 4’üncü ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay 5’inci sırada yer aldı.Başkan Ergün Manisalılara teşekkür ettiManisa’ya en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabasıyla ilk günkü aşkla hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, gösterdikleri teveccüh nedeniyle tüm Manisalılara teşekkür etti. Başkan Ergün, “Tarafsız kamuoyu araştırmalarında, halkımızın içinde olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, ortaya koyduğumuz proje ve hizmetlerimizde kıymetli hemşehrilerimizin desteğini ve teveccühlerini her zaman yanımızda hissediyoruz. Araştırma sonuçları gösteriyor ki, şehrimiz için ortaya koyduğumuz hizmetlerimiz, Manisalı hemşehrilerimizde karşılık buluyor. Şahsıma gösterdikleri teveccüh nedeniyle tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İlk günkü aşk ve heyecanla Manisa’mıza hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.
Başkan Ergün, Cumhur İttifakı’nın en başarılı başkanları arasında
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, SONAR Araştırma şirketi tarafından yapılan Cumhur İttifakı’nın en başarılı büyükşehir belediye başkanları araştırmasında, ilk 3’te yer aldı.
Son yapılan genel seçimleri en iyi tahmin eden araştırma şirketleri arasında gösterilen SONAR Araştırma şirketi, vatandaşlara Cumhur İttifakı’nın en başarılı büyükşehir belediye başkanlarını sordu. Türkiye geneli parti dağılımlarını tespit edebilmek için 25 ilde, 88 ilçe ve köyde, yaş, cinsiyet, il ve ilçe kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 4 bin 221 kişi ile yüz yüze görüşülerek gerçekleştirilen araştırmada, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yüzde 53,8 oranıyla en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, 3’üncü sırada yer aldı. Çalışma sonucunda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen 1’inci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2’nci, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün 3’üncü, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 4’üncü ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay 5’inci sırada yer aldı.

Başkan Ergün Manisalılara teşekkür etti
Manisa’ya en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabasıyla ilk günkü aşkla hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, gösterdikleri teveccüh nedeniyle tüm Manisalılara teşekkür etti. Başkan Ergün, “Tarafsız kamuoyu araştırmalarında, halkımızın içinde olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, ortaya koyduğumuz proje ve hizmetlerimizde kıymetli hemşehrilerimizin desteğini ve teveccühlerini her zaman yanımızda hissediyoruz. Araştırma sonuçları gösteriyor ki, şehrimiz için ortaya koyduğumuz hizmetlerimiz, Manisalı hemşehrilerimizde karşılık buluyor. Şahsıma gösterdikleri teveccüh nedeniyle tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İlk günkü aşk ve heyecanla Manisa’mıza hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.