ARTIK YANGINDA NE YAPACAKLARINI BİLİYORLAR

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2018 - 09:47, Güncelleme: 30.11.2018 - 09:47 2860+ kez okundu.
 

ARTIK YANGINDA NE YAPACAKLARINI BİLİYORLAR

DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından anaokulu öğrencilerine yangın eğitimi verildi.  İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı öncülüğünde kentte eğitim gören anaokulu öğrencilerine, yangın sırasında yapılması gerekenler ile yangın söndürme araç ve gereçlerinin tanıtılması amacıyla çalışma başlatıldı.  Bu kapsamda Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokuluna gelen itfaiye ekibi anaokulu öğrencilerine yangınla ilgili görsel dokümanlarla eğitim verdi.  Öğrencilere yangın anında ne yapmaları konularında bilgiler veren itfaiyeciler, eğitimin ardından yangın söndürme tatbikatı yaptı.  Etkinlikte öğrenciler itfaiyeci elbisesi giyip kullanılan araçları da tanıdı. 

DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından anaokulu öğrencilerine yangın eğitimi verildi. 

İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı öncülüğünde kentte eğitim gören anaokulu öğrencilerine, yangın sırasında yapılması gerekenler ile yangın söndürme araç ve gereçlerinin tanıtılması amacıyla çalışma başlatıldı. 

Bu kapsamda Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokuluna gelen itfaiye ekibi anaokulu öğrencilerine yangınla ilgili görsel dokümanlarla eğitim verdi. 

Öğrencilere yangın anında ne yapmaları konularında bilgiler veren itfaiyeciler, eğitimin ardından yangın söndürme tatbikatı yaptı. 

Etkinlikte öğrenciler itfaiyeci elbisesi giyip kullanılan araçları da tanıdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.