PAÜ öğretim görevlisi Öztürk, Serinhisar için başvuru yaptı

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2023 - 10:56, Güncelleme: 23.11.2023 - 10:51 1638+ kez okundu.
 

PAÜ öğretim görevlisi Öztürk, Serinhisar için başvuru yaptı

PAÜ öğretim görevlisi Öztürk, Serinhisar için başvuru yaptı
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Öğretim Görevlisi Yaşar Öztürk, Serinhisar Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.Serinhisar Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan PAÜ Öğretim Görevlisi Yaşar Öztürk, PAÜ’deki görevinden 21 Kasım 2023 tarihi itibari ile istifa etti. Başvuru dilekçesini teslim eden Öztürk, “Doğup büyüdüğüm ata toprağım ilçeme kalıcı hizmetler bırakabilmek ve ilçemin ufkunu genişletmek için çıktığımız bu kutsal yolculukta, beni yalnız bırakmayan tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
PAÜ öğretim görevlisi Öztürk, Serinhisar için başvuru yaptı
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Öğretim Görevlisi Yaşar Öztürk, Serinhisar Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Serinhisar Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan PAÜ Öğretim Görevlisi Yaşar Öztürk, PAÜ’deki görevinden 21 Kasım 2023 tarihi itibari ile istifa etti. Başvuru dilekçesini teslim eden Öztürk, “Doğup büyüdüğüm ata toprağım ilçeme kalıcı hizmetler bırakabilmek ve ilçemin ufkunu genişletmek için çıktığımız bu kutsal yolculukta, beni yalnız bırakmayan tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.