Denizli’ye kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2023 - 15:44, Güncelleme: 17.11.2023 - 15:55 3260+ kez okundu.
 

Denizli’ye kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Denizli’ye kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
DENİZLİ (İHA) – Denizli’de yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyarı yapıldı. Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; yarın Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak bölgesinde rüzgarların güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli fırtına, yer yer tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Bölgede beklenen fırtına nedeniyle yaşanabilecek çatı uçması, ulaşımda aksamalar, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. Cumartesi günü saat 11.00 sıralarında başlayacağı tahmin edilen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın Pazar günü sabah saat 03.00 sıralarında etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Denizli’ye kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyarı yapıldı.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; yarın Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak bölgesinde rüzgarların güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli fırtına, yer yer tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Bölgede beklenen fırtına nedeniyle yaşanabilecek çatı uçması, ulaşımda aksamalar, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Cumartesi günü saat 11.00 sıralarında başlayacağı tahmin edilen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın Pazar günü sabah saat 03.00 sıralarında etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.