Özel Egekent Hastanesi’nden Denizlili gazetecilere indirimli sağlık hizmeti

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2024 - 17:54, Güncelleme: 09.01.2024 - 14:00 2921+ kez okundu.
 

Özel Egekent Hastanesi’nden Denizlili gazetecilere indirimli sağlık hizmeti

Özel Egekent Hastanesi’nden Denizlili gazetecilere indirimli sağlık hizmeti
Denizli Gazeteciler Cemiyeti, Özel Denizli Egekent Hastanesi ile üyelerinin indirimli sağlık hizmeti almaları için protokol imzaladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında imzalanan protokolle DGC üyeleri muayene, tetkik ve operasyonla ilgili çeşitli indirimlerden yararlanacak.Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Yönetimi, Denizli’de gece gündüz demeden vatandaşları bilgilendirmek, haberdar etmek için çalışan gazeteci üyelerine yönelik önemli bir protokolü daha hayata geçirdi. Denizli’de eğitim, sağlık, sportif alanlar başta olmak üzere kurumlarla yapılan anlaşmalarla, üyelerine artı katkı sağlamak için protokollere imza atan DGC Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sağlık alanında bir protokole daha imza attı.Özel Egekent Hastanesinde gerçekleştirilen protokol törenine, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Özel Egekent Hastanesi Kurucusu Mustafa Üstek, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Üstek, Muhasebe Müdürü Hakan Tamer katıldı. Özel Egekent Hastanesi ile DGC arasında imzalanan protokolle, cemiyet üyelerine ve birinci derece yakınlarına muayenelerde yüzde 15, tahlil ve tetkiklerde yüzde 10, Check-up hizmetlerinde yüzde 10 indirim uygulanacak. Protokol kapsamında Cemiyet üyeleri ve yakınları, Üstek Guruba ait O2 word Fitness &welness club da yüzde 10 indirimden faydalanabilecek.“Özel bir günde anlamlı protokole imza attık”10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününe denk gelmesiyle protokolün daha da anlam kazandığını belirten Özel Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Üstek, “Denizli’mizin her konuda haberdar olması için vefakarca çalışan, önemli bir kamusal görev üstlenen gazetecilerimize yönelik güzel bir protokolü hayata geçirdik. Basın çalışanlarımızın her daim yanındayız. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.“Teşekkür Etti”Özel Egekent Hastanesi Yönetimine teşekkür eden DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, “Cemiyet olarak 200 üyemizin sorunlarının çözümü ve basın çalışanlarının görevlerini daha iyi şartlarda yapması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Medya yönünde faal illerden biri olan Denizli’ de basın çalışanları olarak, kentin menfaatlerini önde tutarak halkın haber alma hakkı görevini yerine getiriyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü haftasında Özel Egekent Hastanesi ile üyelerimizin çeşitli indirmelerden yararlanacağı önemli bir protokole imza attık. Üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Hastane yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.
Özel Egekent Hastanesi’nden Denizlili gazetecilere indirimli sağlık hizmeti
Denizli Gazeteciler Cemiyeti, Özel Denizli Egekent Hastanesi ile üyelerinin indirimli sağlık hizmeti almaları için protokol imzaladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında imzalanan protokolle DGC üyeleri muayene, tetkik ve operasyonla ilgili çeşitli indirimlerden yararlanacak.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Yönetimi, Denizli’de gece gündüz demeden vatandaşları bilgilendirmek, haberdar etmek için çalışan gazeteci üyelerine yönelik önemli bir protokolü daha hayata geçirdi. Denizli’de eğitim, sağlık, sportif alanlar başta olmak üzere kurumlarla yapılan anlaşmalarla, üyelerine artı katkı sağlamak için protokollere imza atan DGC Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sağlık alanında bir protokole daha imza attı.

Özel Egekent Hastanesinde gerçekleştirilen protokol törenine, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Özel Egekent Hastanesi Kurucusu Mustafa Üstek, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Üstek, Muhasebe Müdürü Hakan Tamer katıldı. Özel Egekent Hastanesi ile DGC arasında imzalanan protokolle, cemiyet üyelerine ve birinci derece yakınlarına muayenelerde yüzde 15, tahlil ve tetkiklerde yüzde 10, Check-up hizmetlerinde yüzde 10 indirim uygulanacak. Protokol kapsamında Cemiyet üyeleri ve yakınları, Üstek Guruba ait O2 word Fitness &welness club da yüzde 10 indirimden faydalanabilecek.

“Özel bir günde anlamlı protokole imza attık”
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününe denk gelmesiyle protokolün daha da anlam kazandığını belirten Özel Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Üstek, “Denizli’mizin her konuda haberdar olması için vefakarca çalışan, önemli bir kamusal görev üstlenen gazetecilerimize yönelik güzel bir protokolü hayata geçirdik. Basın çalışanlarımızın her daim yanındayız. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Teşekkür Etti”
Özel Egekent Hastanesi Yönetimine teşekkür eden DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, “Cemiyet olarak 200 üyemizin sorunlarının çözümü ve basın çalışanlarının görevlerini daha iyi şartlarda yapması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Medya yönünde faal illerden biri olan Denizli’ de basın çalışanları olarak, kentin menfaatlerini önde tutarak halkın haber alma hakkı görevini yerine getiriyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü haftasında Özel Egekent Hastanesi ile üyelerimizin çeşitli indirmelerden yararlanacağı önemli bir protokole imza attık. Üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Hastane yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.