Hisarcık’ta gökkuşağı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2023 - 23:17, Güncelleme: 02.11.2023 - 18:19 1709+ kez okundu.
 

Hisarcık’ta gökkuşağı

Hisarcık’ta gökkuşağı
Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde yağan sağanak yağmurun ardından ortaya çıkan gökkuşağı görenleri hayran bıraktı.Akşamüzeri yağmur sonrası güneşin yüzünü kısa süreli göstermesiyle ortaya çıkan ve renkli görüntüler oluşturan gökkuşağı vatandaşların ilgisini çekti. Görüldüğü kısa süre içerisinde ilçe halkına seyri doyumsuz bir manzara sunan gökkuşağındaki renk cümbüşünü o ana şahit olan vatandaşlar cep telefonlarına kaydetti.
Hisarcık’ta gökkuşağı
Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde yağan sağanak yağmurun ardından ortaya çıkan gökkuşağı görenleri hayran bıraktı.
Akşamüzeri yağmur sonrası güneşin yüzünü kısa süreli göstermesiyle ortaya çıkan ve renkli görüntüler oluşturan gökkuşağı vatandaşların ilgisini çekti. Görüldüğü kısa süre içerisinde ilçe halkına seyri doyumsuz bir manzara sunan gökkuşağındaki renk cümbüşünü o ana şahit olan vatandaşlar cep telefonlarına kaydetti.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.