ARABADA FUHUŞA POLİS BASKINI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2019 - 10:08, Güncelleme: 09.04.2019 - 10:08 2886+ kez okundu.
 

ARABADA FUHUŞA POLİS BASKINI

Denizli'de para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdiği belirlenen yabancı uyruklu kadın yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre devriye görevi yapan sivil polis ekipleri yol kenarında park etmiş bir araçtan şüphelenerek aracın yanına gitti. Ekipler araçta bulunanların kimlik kontrolünde araçta bulunan bayanın yabancı uyruklu olduğunu belirledi. Yabancı uyruklu bayandan pasaportunu da isteyen polis ekipleri Özbek uyruklu M.S. nin vize ihlali yaptığını tespit edince M.S. ve araç sürücüsünü ifadelerini almak için polis merkezine götürdü. Polis merkezinde yapılan çapraz sorguda M.S. nin para karşılığında fuhuş yaptığı ve A.K.U. isimli bayanın fuhuş için aracılık yaptığını belirledi. İfadelerinin ardından A.K.U fuhuşa aracılık etmekten adli işlem yapılırken vize ihlali yapan Arzu takma isimli Özbekistan uyruklu M.S. Denizli Emniyet Müdürlüğü Yabancılar şubesine gönderildi. 
Denizli'de para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdiği belirlenen yabancı uyruklu kadın yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre devriye görevi yapan sivil polis ekipleri yol kenarında park etmiş bir araçtan şüphelenerek aracın yanına gitti. Ekipler araçta bulunanların kimlik kontrolünde araçta bulunan bayanın yabancı uyruklu olduğunu belirledi. Yabancı uyruklu bayandan pasaportunu da isteyen polis ekipleri Özbek uyruklu M.S. nin vize ihlali yaptığını tespit edince M.S. ve araç sürücüsünü ifadelerini almak için polis merkezine götürdü.

Polis merkezinde yapılan çapraz sorguda M.S. nin para karşılığında fuhuş yaptığı ve A.K.U. isimli bayanın fuhuş için aracılık yaptığını belirledi. İfadelerinin ardından A.K.U fuhuşa aracılık etmekten adli işlem yapılırken vize ihlali yapan Arzu takma isimli Özbekistan uyruklu M.S. Denizli Emniyet Müdürlüğü Yabancılar şubesine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.