VEKİLDEN İSYAN GİBİ PAYLAŞIM

CHP Denizli’de en çok merak edilen konular arasında yer alan Denizli Büyükşehir Adayı kim olacak sorusu gündemden düşmezken, son olarak ortaya atılan CHP Denizli’de aday çıkarmayacak ve İyi Parti’nin adayını destekleyecek iddiaları gündemi oldukça meşgul etmişti. Bu süreç kapsamında daha önce belirlenen ilçe adayları hakkında görüşünün alınmadığı ve haberinin olmadığı şeklinde bir paylaşımda bulunan Kazım Arslan,  şimdi de yeni bir paylaşımla partililere mesaj gönderdi.

“CHP’NİN İDAM FERMANI DEMEKTİR”

Denizli’de CHP büyükşehir için aday çıkarmayacak sözlerine ve görüşüne tepki gösteren Kazım Arslan, partililere attığı mesajda, “Denizli ilimiz Büyükşehir Adaylığını kesinlikle İYİ Parti’ye bırakmayacak. Buna şiddetle karşıyım, kabulde etmeyeceğim. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ve yardımcıları ile konuyu görüştüm, onlara gerekli bilgileri verdim. Denizli’yi İYİ Parti’ye bırakmak demek,  CHP’nin idam fermanını imzalamak demek olduğunu belirttim.” İfadelerini kullandı.

2014 yılında CHP’nin Büyükşehir adayı olarak seçimlere giren Kazım Arslan’ın yine bu seçimlerde aday olarak gösterileceği konuşuluyor.