Cenazesi Samos’ta bulunan iş adamı Yasin Cinkaya son yolcuğuna uğurlandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2024 - 15:43, Güncelleme: 17.01.2024 - 14:26 2347+ kez okundu.
 

Cenazesi Samos’ta bulunan iş adamı Yasin Cinkaya son yolcuğuna uğurlandı

Cenazesi Samos’ta bulunan iş adamı Yasin Cinkaya son yolcuğuna uğurlandı
Aydın’da teknesiyle denize açıldıktan sonra kaybolan ve daha sonra Samos Adası’nda cansız bedeni bulunan iş adamı Yasin Cinkaya Denizli’de son yolcuğuna uğurlandı.Denizli’de doğaltaş şirketi Faber Mermer’in Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Cinkaya, 14 Aralık’ta Didim ilçesinden FBR isimli teknesiyle denize açıldıktan kendisinden bir daha haber alınamadı. İş adamı Cinkaya’nın cansız bedeni Yunanistan’ın Samos Adası’nda bulundu. Yapılan incelemelerin ardından cenaze Türkiye’ye getirildi. Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı öncesi Yasin Cinkaya’nın babası İbrahim Cinkaya, kayınpederi Yaşar Kabakçı ve kardeşi Yavuz Cinkaya taziyeleri kabul etti. İl Müftüsü Abdullah Pamuk tarafından kıldırılan cenaze namazına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Oktay Kaynarca, iş adamları, yakınları ve ailesi katıldı.Öte yandan, Cinkaya’nın eşi ve kızının bir an olsun cenazenin bulunduğu tabutun başından ayrılmaması dikkatlerden kaçmadı.Kılınan cenaze namazının ardından Yasin Cinkaya’nın cenazesi Şemikler Aile Mezarlığı’na defnedildi.
Cenazesi Samos’ta bulunan iş adamı Yasin Cinkaya son yolcuğuna uğurlandı
Aydın’da teknesiyle denize açıldıktan sonra kaybolan ve daha sonra Samos Adası’nda cansız bedeni bulunan iş adamı Yasin Cinkaya Denizli’de son yolcuğuna uğurlandı.
Denizli’de doğaltaş şirketi Faber Mermer’in Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Cinkaya, 14 Aralık’ta Didim ilçesinden FBR isimli teknesiyle denize açıldıktan kendisinden bir daha haber alınamadı. İş adamı Cinkaya’nın cansız bedeni Yunanistan’ın Samos Adası’nda bulundu. Yapılan incelemelerin ardından cenaze Türkiye’ye getirildi. Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı öncesi Yasin Cinkaya’nın babası İbrahim Cinkaya, kayınpederi Yaşar Kabakçı ve kardeşi Yavuz Cinkaya taziyeleri kabul etti. İl Müftüsü Abdullah Pamuk tarafından kıldırılan cenaze namazına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Oktay Kaynarca, iş adamları, yakınları ve ailesi katıldı.
Öte yandan, Cinkaya’nın eşi ve kızının bir an olsun cenazenin bulunduğu tabutun başından ayrılmaması dikkatlerden kaçmadı.
Kılınan cenaze namazının ardından Yasin Cinkaya’nın cenazesi Şemikler Aile Mezarlığı’na defnedildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.