AMATÖR KULÜPLERE DESTEK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2019 - 11:06, Güncelleme: 26.01.2019 - 11:06 3018+ kez okundu.
 

AMATÖR KULÜPLERE DESTEK

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF) himayesinde amatör spor kulüplerine can suyu olacak 30bin TL nakdi yardım yaptı. 
Çameli Belediyesi Konferans Salonunda yapılan törende Belediye Meclisi’nce alınan karar gereği İlçemiz amatör spor kulüpleri olan Çameli Bld Spor,Kalınkozspor, Fatih 1453 ve Güzelyurtspor’a yapılacak maddi yardımları çekleri takdim edildi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Amatör sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını bir kez daha dile getiren Belediyenin imkânları doğrultusunda toplumun her kesimine yardım yaptıklarını ifade eden Başkan Arslan, sosyal belediyeciliği uygulayan bir belediye olduklarını belirtti. "GENÇLİĞİMİZİN ÖNÜNÜ AÇMAYA GAYRET EDİYORUZ'' İnsanları birbirlerine yaklaştırmakta, insanlar arası çeşitli dostluklar kurulmasına ve bu dostlukların pekiştirilmesine ön ayak olmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda İlçemiz spor kulüplerine Çameli Belediyesi olarak yaptığımız destekler Büyükşehir Belediye yasasının tanımış olduğu yetki ile amatör spor kulüplerine maddi yardım yaparak devam ettiriyoruz. Meclisimizce aldığımız kararla 2019 yılı içerisinde ilçemiz 4 amatör spor kulübüne 30.000 TL maddi yardımda bulunuyoruz. Diğer belediyelerimizde örnek olsun  Bu başlangıç için iyi bir rakam olup Çameli’nde bir ilktir. Sporcularımız ve gençlerimizin başarıları, bu ödüllerin artırılması yönünde bizlere cesaret verecektir. Bu çalışmamızın hayırlı olmasını diliyor, bu doğrultuda destekleri için Çameli Belediye Meclisi’ne teşekkür ediyorum” dedi. 4 Spor Kulübü Başkanların yaptığı açıklama ’da Belediyemizin amatör spor kulüplerine can suyu niteliğindeki bu yardımı şehrimizde sporun ve sporcunun gelişimi için çok önemlidir. Spor sayesinde gençlerimiz kötü alışkanlıklardan ve teknolojinin gelişimi ile oluşan çeşitli bağımlılıktan uzak tutulabilmektedir. Yaşına ve kabiliyetine göre vatandaşlarımızı spora yönlendirmek önemlidir. Profesyonel sporcuların ortaya çıkışı ve gelişiminde önemli bir işlevi yerine getiren amatör spor kulüplerimiz ekonomik zorluklarla karşı karşıyadır. Büyükşehir Belediye Kanunu ile devletimiz belediyelerimiz vasıtasıyla amatör spor kulüplerine yapılacak maddi yardımların önünü açmıştır. Bu vesileyle ilçemiz amatör spor kulüplerine maddi yardımda bulanan, sporcularımıza moral ve motivasyon sağlayan Çameli Belediyesi’ne teşekkür ederiz dediler
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF) himayesinde amatör spor kulüplerine can suyu olacak 30bin TL nakdi yardım yaptı. 

Çameli Belediyesi Konferans Salonunda yapılan törende Belediye Meclisi’nce alınan karar gereği İlçemiz amatör spor kulüpleri olan Çameli Bld Spor,Kalınkozspor, Fatih 1453 ve Güzelyurtspor’a yapılacak maddi yardımları çekleri takdim edildi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Amatör sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını bir kez daha dile getiren Belediyenin imkânları doğrultusunda toplumun her kesimine yardım yaptıklarını ifade eden Başkan Arslan, sosyal belediyeciliği uygulayan bir belediye olduklarını belirtti.

"GENÇLİĞİMİZİN ÖNÜNÜ AÇMAYA GAYRET EDİYORUZ''
İnsanları birbirlerine yaklaştırmakta, insanlar arası çeşitli dostluklar kurulmasına ve bu dostlukların pekiştirilmesine ön ayak olmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda İlçemiz spor kulüplerine Çameli Belediyesi olarak yaptığımız destekler Büyükşehir Belediye yasasının tanımış olduğu yetki ile amatör spor kulüplerine maddi yardım yaparak devam ettiriyoruz. Meclisimizce aldığımız kararla 2019 yılı içerisinde ilçemiz 4 amatör spor kulübüne 30.000 TL maddi yardımda bulunuyoruz. Diğer belediyelerimizde örnek olsun 

Bu başlangıç için iyi bir rakam olup Çameli’nde bir ilktir. Sporcularımız ve gençlerimizin başarıları, bu ödüllerin artırılması yönünde bizlere cesaret verecektir. Bu çalışmamızın hayırlı olmasını diliyor, bu doğrultuda destekleri için Çameli Belediye Meclisi’ne teşekkür ediyorum” dedi.
4 Spor Kulübü Başkanların yaptığı açıklama ’da Belediyemizin amatör spor kulüplerine can suyu niteliğindeki bu yardımı şehrimizde sporun ve sporcunun gelişimi için çok önemlidir. Spor sayesinde gençlerimiz kötü alışkanlıklardan ve teknolojinin gelişimi ile oluşan çeşitli bağımlılıktan uzak tutulabilmektedir. Yaşına ve kabiliyetine göre vatandaşlarımızı spora yönlendirmek önemlidir.

Profesyonel sporcuların ortaya çıkışı ve gelişiminde önemli bir işlevi yerine getiren amatör spor kulüplerimiz ekonomik zorluklarla karşı karşıyadır. Büyükşehir Belediye Kanunu ile devletimiz belediyelerimiz vasıtasıyla amatör spor kulüplerine yapılacak maddi yardımların önünü açmıştır. Bu vesileyle ilçemiz amatör spor kulüplerine maddi yardımda bulanan, sporcularımıza moral ve motivasyon sağlayan Çameli Belediyesi’ne teşekkür ederiz dediler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.