AMAÇ FAALİYETLERİNE DAHA SAĞLIKLI DEVAM ETMEK

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2019 - 12:58, Güncelleme: 28.03.2019 - 12:58 4260+ kez okundu.
 

AMAÇ FAALİYETLERİNE DAHA SAĞLIKLI DEVAM ETMEK

Türkiye’nin ilk ve lider entegre enerji kuruluşlarından Bereket Enerji Grubu, Türkiye’nin önde gelen 9 bankasının yer aldığı finansal yeniden yapılandırma sürecinde bankalarla mutabakata vararak en önemli aşamayı başarıyla tamamladı.
Grubun 4,6 milyar Dolar tutarındaki konsolide borcu, uzun vadeye yayılarak yapılandırıldı ve böylece grubun faaliyetlerine sağlıklı bir şekilde devam etmesi mümkün kılındı. Elektrik enerjisi üretimi, dağıtımı ve satışı olmak üzere entegre enerji kuruluşu olarak 40 yıla yakın süredir pek çok ilki hayata geçiren Bereket Enerji Grubu, edindiği tecrübe ve birikimle; topluma, çevreye ve on bine yakın çalışanına karşı sorumluluklarını yerine getirmeye, katma değer yaratmaya devam edecek. Finansal yeniden yapılandırma sürecine ilişkin konuşan Bereket Enerji Grubu CEO’su Sayın İdris Küpeli, “Sektör dinamikleri doğrultusunda gereken adımları atan Grubumuz, sürdürülebilir büyümesinin devamını sağlamak üzere, kısa vadeli ve farklı şirketlerimize ait kredileri tek bir çatı altında toplayarak toplam 4,6 milyar Dolar tutarındaki kredinin yeniden yapılandırılmasında bankalarla mutabakatı sağladı. Bugüne kadar olduğu gibi finansal yeniden yapılandırma sürecinin tamamlanmasının sonrasında da enerji sektöründe sahip olduğumuz güçle ortak fayda sağlamaya, ülke ekonomimize katkı sunmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.
Türkiye’nin ilk ve lider entegre enerji kuruluşlarından Bereket Enerji Grubu, Türkiye’nin önde gelen 9 bankasının yer aldığı finansal yeniden yapılandırma sürecinde bankalarla mutabakata vararak en önemli aşamayı başarıyla tamamladı.

Grubun 4,6 milyar Dolar tutarındaki konsolide borcu, uzun vadeye yayılarak yapılandırıldı ve böylece grubun faaliyetlerine sağlıklı bir şekilde devam etmesi mümkün kılındı.

Elektrik enerjisi üretimi, dağıtımı ve satışı olmak üzere entegre enerji kuruluşu olarak 40 yıla yakın süredir pek çok ilki hayata geçiren Bereket Enerji Grubu, edindiği tecrübe ve birikimle; topluma, çevreye ve on bine yakın çalışanına karşı sorumluluklarını yerine getirmeye, katma değer yaratmaya devam edecek.

Finansal yeniden yapılandırma sürecine ilişkin konuşan Bereket Enerji Grubu CEO’su Sayın İdris Küpeli, “Sektör dinamikleri doğrultusunda gereken adımları atan Grubumuz, sürdürülebilir büyümesinin devamını sağlamak üzere, kısa vadeli ve farklı şirketlerimize ait kredileri tek bir çatı altında toplayarak toplam 4,6 milyar Dolar tutarındaki kredinin yeniden yapılandırılmasında bankalarla mutabakatı sağladı. Bugüne kadar olduğu gibi finansal yeniden yapılandırma sürecinin tamamlanmasının sonrasında da enerji sektöründe sahip olduğumuz güçle ortak fayda sağlamaya, ülke ekonomimize katkı sunmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.