Büyükşehir Judo Takımından 4 sporcu milli formayı giyecek

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2024 - 13:48, Güncelleme: 29.01.2024 - 12:06 1796+ kez okundu.
 

Büyükşehir Judo Takımından 4 sporcu milli formayı giyecek

Büyükşehir Judo Takımından 4 sporcu milli formayı giyecek
Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımından 4 sporcu, Antalya’da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası’nda ay yıldızlı forma ile Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları, 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda aldıkları başarılı derecelerle Ümitler Avrupa Judo Kupası’na katılmaya hak kazandı. Konya Karatay Spor ve Kongre Merkezi ’nde hafta sonu düzenlenen 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 63 ilden 904 judoka mücadele etti. Şampiyonaya katılan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları Aleyna Bayur 63 kilogram kategorisinde Türkiye ikincisi, Nisa Gökçe Yörük 70 kilogram kategorisinde ve Ceylin Bayur 70 kilogram kategorisinde Türkiye beşincisi, Samet Üstündağ ise 90 kilogram kategorisinde Türkiye yedincisi oldu. Aldığı başarılı sonuçlarla Ümit Milli Takıma seçilen Denizli Büyükşehir Belediyesporlu 4 judoka, 1-3 Mart 2024’te Antalya’da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası’nda ay yıldızlı forma altında Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.Başkan Zolan sporcuları tebrik ettiDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda kenti başarıyla temsil eden judo takımı sporcularını tebrik etti. Antalya’da düzenlenecek olan Avrupa judo Kupasında Denizli ve Türkiye’yi ay yıldızlı forma ile temsil edecek judo takımının aynı başarıyı göstereceğine inancının tam olduğunu belirten Başkan Zolan, “Bizlere bu gururu yaşatan sporcularımıza ve teknik heyete teşekkür ediyor başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.
Büyükşehir Judo Takımından 4 sporcu milli formayı giyecek
Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımından 4 sporcu, Antalya’da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası’nda ay yıldızlı forma ile Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.
Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları, 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda aldıkları başarılı derecelerle Ümitler Avrupa Judo Kupası’na katılmaya hak kazandı. Konya Karatay Spor ve Kongre Merkezi ’nde hafta sonu düzenlenen 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 63 ilden 904 judoka mücadele etti. Şampiyonaya katılan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları Aleyna Bayur 63 kilogram kategorisinde Türkiye ikincisi, Nisa Gökçe Yörük 70 kilogram kategorisinde ve Ceylin Bayur 70 kilogram kategorisinde Türkiye beşincisi, Samet Üstündağ ise 90 kilogram kategorisinde Türkiye yedincisi oldu. Aldığı başarılı sonuçlarla Ümit Milli Takıma seçilen Denizli Büyükşehir Belediyesporlu 4 judoka, 1-3 Mart 2024’te Antalya’da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası’nda ay yıldızlı forma altında Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.
Başkan Zolan sporcuları tebrik etti
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda kenti başarıyla temsil eden judo takımı sporcularını tebrik etti. Antalya’da düzenlenecek olan Avrupa judo Kupasında Denizli ve Türkiye’yi ay yıldızlı forma ile temsil edecek judo takımının aynı başarıyı göstereceğine inancının tam olduğunu belirten Başkan Zolan, “Bizlere bu gururu yaşatan sporcularımıza ve teknik heyete teşekkür ediyor başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.