Pamukkale Belediyesi çocukları unutmadı

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2023 - 16:29, Güncelleme: 20.11.2023 - 16:46 1545+ kez okundu.
 

Pamukkale Belediyesi çocukları unutmadı

Pamukkale Belediyesi çocukları unutmadı
Pamukkale Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü ile ilgili “Ben Çocuğum Haklarım Var” adlı özel bir etkinlik düzenlendi. Çocuklarla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Çocukların ağlamadığı, savaşların olmadığı, dünyanın her yerinde çocukların o güzel ruhlarının egemen olduğu bir dünya temenni ediyorum” dedi. Pamukkale Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü çerçevesinden çocuklara özel etkinlik düzenledi. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından imzalanan ’Çocuk Haklarına Dair Sözleşme’nin 34. yılında kutlanan 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü ile ilgili olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi işbirliğiyle etkinlik düzenledi. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocuklara oyunlarla, atölye çalışmaları ile haklarının anlatıldığı “Ben Çocuğum Haklarım Var” etkinliği Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda düzenlendi. Etkinliğe ilçede bulunan okullardan öğrenciler katıldı. Etkinlikte Pamukkale Üniversitesi akademisyenleri Prof. Dr. Fatma Kırmızı ve Prof. Dr. Fatma Taşkın Ekici tarafından seminer verdi. Çocuklar doyasıya eğlenirken aynı zamanda haklarını öğrendi. Günün önemiyle ilgili konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Sevgili çocuklar bugün dünya çocuk hakları günü, dünyadaki bütün çocuklarımızın hakları var. Sizlerin o haklarınızı bilmeniz çok çok önemli. Haklarımızı bileceğiz ki kendimizi daha güvenli bir dünyada büyütmüş olacağız. Haklarınızı bileceksiniz ki sizler geleceğimizi şekillendirecek olan küçükler, sizlerden sonra dünyaya gelecek olan nesillere çok daha güzel bir dünya bırakmış olacaksınız. Sizleri gördükçe daha mutlu oldum. Sizleri yetiştiren ailelerinizi, öğretmenlerinizi tebrik ediyorum, sizlerin verdikleri cevaplara hayran kaldım. Dünyanın hiçbir yerinde çocukların ağlamadığı, dünyanın hiçbir yerinde savaşların olmadığı, dünyanın her yerinde çocukların o güzel ruhlarının egemen olduğu bir dünya temenni ediyorum” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki konuşmasının ardından akademisyenler Prof. Dr. Fatma Taşkın Ekici ve Prof. Dr. Fatma Kırmızı’ya plaket takdim etti.
Pamukkale Belediyesi çocukları unutmadı

Pamukkale Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü ile ilgili “Ben Çocuğum Haklarım Var” adlı özel bir etkinlik düzenlendi. Çocuklarla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Çocukların ağlamadığı, savaşların olmadığı, dünyanın her yerinde çocukların o güzel ruhlarının egemen olduğu bir dünya temenni ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü çerçevesinden çocuklara özel etkinlik düzenledi. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından imzalanan ’Çocuk Haklarına Dair Sözleşme’nin 34. yılında kutlanan 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü ile ilgili olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi işbirliğiyle etkinlik düzenledi. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocuklara oyunlarla, atölye çalışmaları ile haklarının anlatıldığı “Ben Çocuğum Haklarım Var” etkinliği Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda düzenlendi. Etkinliğe ilçede bulunan okullardan öğrenciler katıldı. Etkinlikte Pamukkale Üniversitesi akademisyenleri Prof. Dr. Fatma Kırmızı ve Prof. Dr. Fatma Taşkın Ekici tarafından seminer verdi. Çocuklar doyasıya eğlenirken aynı zamanda haklarını öğrendi.

Günün önemiyle ilgili konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Sevgili çocuklar bugün dünya çocuk hakları günü, dünyadaki bütün çocuklarımızın hakları var. Sizlerin o haklarınızı bilmeniz çok çok önemli. Haklarımızı bileceğiz ki kendimizi daha güvenli bir dünyada büyütmüş olacağız. Haklarınızı bileceksiniz ki sizler geleceğimizi şekillendirecek olan küçükler, sizlerden sonra dünyaya gelecek olan nesillere çok daha güzel bir dünya bırakmış olacaksınız. Sizleri gördükçe daha mutlu oldum. Sizleri yetiştiren ailelerinizi, öğretmenlerinizi tebrik ediyorum, sizlerin verdikleri cevaplara hayran kaldım. Dünyanın hiçbir yerinde çocukların ağlamadığı, dünyanın hiçbir yerinde savaşların olmadığı, dünyanın her yerinde çocukların o güzel ruhlarının egemen olduğu bir dünya temenni ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki konuşmasının ardından akademisyenler Prof. Dr. Fatma Taşkın Ekici ve Prof. Dr. Fatma Kırmızı’ya plaket takdim etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.