BU TİYATRO BİNASI MERKEZEFENDİ’YE ÇOK YAKIŞACAK

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.03.2024 - 14:47, Güncelleme: 20.03.2024 - 14:47 1302 kez okundu.
 

BU TİYATRO BİNASI MERKEZEFENDİ’YE ÇOK YAKIŞACAK

Toplumların gelişmesi ve kültürlerarası etkileşimde çok büyük bir yeri olan tiyatro için AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’den etkileyici bir proje. Merkezefendi Tiyatro Binası ilçeye çok yakışacak.
Merkezefendi Belediye Başkanlığı yarışında açıkladığı vizyonel projeleriyle adından sıkça bahsettiren Cumhur İrtifakı Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, ilçenin bir yarasına daha parmak bastı. Başer, açıkladığı ve ses getiren projelerine şimdi de Merkezefendi Tiyatro Binası’nı ekledi. Mimarisiyle de etkileyici bir görünümde olacak tiyatro binası, aynı zamanda Türkiye'nin en modern tiyatro binalarından biri olma özelliğini taşıyacak. Merkezefendi, modern Tiyatro Binası Projesi ile kültür sanat alanında lider bölgeler arasında yerini alacak. “Yaşamı doğru algılayan, özgüven dolu, dilimizi doğru ve etkili kullanabilen, kendisine ve çevresine faydalı donanımlı bireyler yetiştirip, ülkemizi uygar toplumların seviyesine çıkarmanın en temel yollarından biri tiyatrodur” diyen Ekrem Başer, tiyatronun toplumların gelişmesinde ve kültürlerarası etkileşimde çok büyük bir yerinin olduğunu söyledi. Merkezefendi’de inşa edilecek olan Tiyatro Binası, ses donanımı, güvenliği ve farklı kapasitedeki salonlarıyla da adından çok bahsettirecek. Ayrıca mimarisiyle de Merkezefendi’nin cazibesini artıracak.  
Toplumların gelişmesi ve kültürlerarası etkileşimde çok büyük bir yeri olan tiyatro için AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’den etkileyici bir proje. Merkezefendi Tiyatro Binası ilçeye çok yakışacak.

Merkezefendi Belediye Başkanlığı yarışında açıkladığı vizyonel projeleriyle adından sıkça bahsettiren Cumhur İrtifakı Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, ilçenin bir yarasına daha parmak bastı. Başer, açıkladığı ve ses getiren projelerine şimdi de Merkezefendi Tiyatro Binası’nı ekledi. Mimarisiyle de etkileyici bir görünümde olacak tiyatro binası, aynı zamanda Türkiye'nin en modern tiyatro binalarından biri olma özelliğini taşıyacak.

Merkezefendi, modern Tiyatro Binası Projesi ile kültür sanat alanında lider bölgeler arasında yerini alacak. “Yaşamı doğru algılayan, özgüven dolu, dilimizi doğru ve etkili kullanabilen, kendisine ve çevresine faydalı donanımlı bireyler yetiştirip, ülkemizi uygar toplumların seviyesine çıkarmanın en temel yollarından biri tiyatrodur” diyen Ekrem Başer, tiyatronun toplumların gelişmesinde ve kültürlerarası etkileşimde çok büyük bir yerinin olduğunu söyledi.

Merkezefendi’de inşa edilecek olan Tiyatro Binası, ses donanımı, güvenliği ve farklı kapasitedeki salonlarıyla da adından çok bahsettirecek. Ayrıca mimarisiyle de Merkezefendi’nin cazibesini artıracak.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.