AKBABA: HAK EDEN HAK ETTİĞİNİ ÇEKSİN

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2018 - 14:51, Güncelleme: 15.07.2018 - 15:22 4093+ kez okundu.
 

AKBABA: HAK EDEN HAK ETTİĞİNİ ÇEKSİN

​​​​​​​CHP Denizli İl Başkanı Av. Mahir Akbaba, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.
15 Temmuz 2016 yılında gerçekleşen askeri darbe girşiminin 2.yıldönümünde bir basın açıklaması yapan CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, "Hak eden hak ettiğini çeksin. Lakin bu süreçte aleni ya da gizli suç işleyen, suça iştirak eden, suça göz yuman, kandırıldık bahanesine sığınan; siyasi, sivil, asker, memur, kripto, gizli tanık, itirafçı; herkesin bir şekilde cezasını çekmesi, yanına kalmasın" dedi. Devlet, hükümet, muhalefet her daim aklı selim düşünüp, adaletli ve hakkaniyetli adım atabilmesi gerektiğinin altını çizen Akbaba, "İktidar; Balyoz, Ergenekon, Şike davalarında olduğu gibi kurunun yanında, yaşı da yakmamayı bilsin. Söylemler sonrası yaşanılacaklar, sonunun nereye varılacağı kestirilemeyen kelle avına bu milleti sürüklemesin. Hele ki tüm bu oldu bittiler sonrasında 'başkasını' suçlamak, devlet geleneği haline asla dönüştürülmesin. Ruhunu, nefesini teslim eden şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Bedenini, uzvunu vatana feda eden gazilerimizin maddi ve manevi yanında olduğumuz bilinsin. Adı bakan ama gönül gözleri görmeyenlerin cenazelerimiz üzerinden bizleri ayrıştırmasına asla ama asla müsamaha gösterilmesin. Bu millet başka başka paraleller görmesin. " dedi
​​​​​​​CHP Denizli İl Başkanı Av. Mahir Akbaba, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

15 Temmuz 2016 yılında gerçekleşen askeri darbe girşiminin 2.yıldönümünde bir basın açıklaması yapan CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, "Hak eden hak ettiğini çeksin. Lakin bu süreçte aleni ya da gizli suç işleyen, suça iştirak eden, suça göz yuman, kandırıldık bahanesine sığınan; siyasi, sivil, asker, memur, kripto, gizli tanık, itirafçı; herkesin bir şekilde cezasını çekmesi, yanına kalmasın" dedi.

Devlet, hükümet, muhalefet her daim aklı selim düşünüp, adaletli ve hakkaniyetli adım atabilmesi gerektiğinin altını çizen Akbaba, "İktidar; Balyoz, Ergenekon, Şike davalarında olduğu gibi kurunun yanında, yaşı da yakmamayı bilsin. Söylemler sonrası yaşanılacaklar, sonunun nereye varılacağı kestirilemeyen kelle avına bu milleti sürüklemesin. Hele ki tüm bu oldu bittiler sonrasında 'başkasını' suçlamak, devlet geleneği haline asla dönüştürülmesin. Ruhunu, nefesini teslim eden şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Bedenini, uzvunu vatana feda eden gazilerimizin maddi ve manevi yanında olduğumuz bilinsin. Adı bakan ama gönül gözleri görmeyenlerin cenazelerimiz üzerinden bizleri ayrıştırmasına asla ama asla müsamaha gösterilmesin. Bu millet başka başka paraleller görmesin. " dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.