AK Vadi Festivali Denizlililerin akınına uğruyor

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2018 - 17:04, Güncelleme: 30.09.2018 - 17:04 3473+ kez okundu.
 

AK Vadi Festivali Denizlililerin akınına uğruyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği Ak Vadi Festivali ikinci gününde de vatandaşların yoğun ilgisi devam etti.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği AK Vadi Festivali ikinci gününde de Denizlililerin akınına uğradı. Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de düzenlenen festivalin ikinci gününde Dev Oyun Parkı’nda çocuklar doyasıya eğlenirken Hacivat-Karagöz, bando takımı gösterilerinin yapıldığı festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikler çocuklar için kurulan ücretsiz dev oyun parkı ile başladı. Çok sayıda esnafın açtığı stantlardan alışveriş yapma imkanı bulan vatandaşlar Hacivat ile Karagöz oyunu, bando takımı gösterileri ile keyifli zaman geçirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katıldığı festival birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Başkan Osman Zolan, kurulan stantları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet edip, bol bol fotoğraf çektirdi. Özellikle çocukların Başkan Osman Zolan’a ilgisi görülmeye değerdi. Festival gece yarısına kadar sürerken ikinci günkü konser programında Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Ahmet Algün sahne aldı. Söylediği birbirinden güzel eserlerle festivale renk katan Ahmet Algün kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz zaman geçirtti. Etkinlik ve programlarıyla 7'den 70'e her kesime hitap eden festival pazar günü son bulacak. Başkan Osman Zolan: AK Vadi Parkı’nın güzelliğine güzellik katmak için geldik” Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada vatandaşlara yaptığı konuşmada, ikincisi gerçekleştirilen festivali devam ettirerek bölgenin bilinirliğini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Osman Zolan, “AK Vadi Parkı’nın güzelliğine güzellik katmak için geldik. Görüyorum keyifler yerinde. Biz istedik ki, Denizli’deki sanatçılarımızla, değerlerimizle, özümüzden, içimizden çıkan sanatçılarla bu festivali yapmaya karar verdik. Değerlerimizin kıymetini bileceğiz inşallah. Denizlimiz büyüyor ve güzelleşiyor. AK Vadi Parkımız ve bu bölgemizde güzelleşmeye devam ediyor. İnşallah Denizlimiz daha da ileriye gidecek ve hepimiz bu şehirde mutlu şekilde, kardeşçe, omuz omuza, kol kola yaşamaya devam edeceğiz. İnşallah festivalimiz başladığı gibi böyle güzelliklerle devam etsin” diye konuştu. Öte yandan birbirinden keyifli etkinliklerin düzenleneceği festivalin final gününde ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden sahne alırken, festivale katılanlara unutulmaz bir performans sergileyecek.  
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği Ak Vadi Festivali ikinci gününde de vatandaşların yoğun ilgisi devam etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği AK Vadi Festivali ikinci gününde de Denizlililerin akınına uğradı. Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de düzenlenen festivalin ikinci gününde Dev Oyun Parkı’nda çocuklar doyasıya eğlenirken Hacivat-Karagöz, bando takımı gösterilerinin yapıldığı festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikler çocuklar için kurulan ücretsiz dev oyun parkı ile başladı. Çok sayıda esnafın açtığı stantlardan alışveriş yapma imkanı bulan vatandaşlar Hacivat ile Karagöz oyunu, bando takımı gösterileri ile keyifli zaman geçirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katıldığı festival birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Başkan Osman Zolan, kurulan stantları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet edip, bol bol fotoğraf çektirdi. Özellikle çocukların Başkan Osman Zolan’a ilgisi görülmeye değerdi. Festival gece yarısına kadar sürerken ikinci günkü konser programında Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Ahmet Algün sahne aldı. Söylediği birbirinden güzel eserlerle festivale renk katan Ahmet Algün kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz zaman geçirtti. Etkinlik ve programlarıyla 7'den 70'e her kesime hitap eden festival pazar günü son bulacak.

Başkan Osman Zolan: AK Vadi Parkı’nın güzelliğine güzellik katmak için geldik”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada vatandaşlara yaptığı konuşmada, ikincisi gerçekleştirilen festivali devam ettirerek bölgenin bilinirliğini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Osman Zolan, “AK Vadi Parkı’nın güzelliğine güzellik katmak için geldik. Görüyorum keyifler yerinde. Biz istedik ki, Denizli’deki sanatçılarımızla, değerlerimizle, özümüzden, içimizden çıkan sanatçılarla bu festivali yapmaya karar verdik. Değerlerimizin kıymetini bileceğiz inşallah. Denizlimiz büyüyor ve güzelleşiyor. AK Vadi Parkımız ve bu bölgemizde güzelleşmeye devam ediyor. İnşallah Denizlimiz daha da ileriye gidecek ve hepimiz bu şehirde mutlu şekilde, kardeşçe, omuz omuza, kol kola yaşamaya devam edeceğiz. İnşallah festivalimiz başladığı gibi böyle güzelliklerle devam etsin” diye konuştu. Öte yandan birbirinden keyifli etkinliklerin düzenleneceği festivalin final gününde ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden sahne alırken, festivale katılanlara unutulmaz bir performans sergileyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.