Eşini kıskandığı için cinayet işleyen koca tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2023 - 22:47, Güncelleme: 01.12.2023 - 22:16 1508+ kez okundu.
 

Eşini kıskandığı için cinayet işleyen koca tutuklandı

Eşini kıskandığı için cinayet işleyen koca tutuklandı
Denizli’de evinde bıçaklandıktan sonra yardım istemek için çıktığı sokakta ölü bulunan yabancı uyruklu şahsın cinayet zanlısı tutuklandı.Pamukkale ilçesi Kuşpınar Mahallesi’nde bulunan 3 katlı apartmanda önceki gece meydana gelen olayda; tek başına yaşıyan yabancı uyruklu Amiri Asheghossein (24) evine gelen A.N ile arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu A.N, bıçakla Asheghossein’in göğsünden yaralayarak kaçtı. Yardım isteğini duyurmak için kendini sokağa atan Asheghossein’’i ise sokak ortasında hayatını kaybetti. Cinayetin ardından kentten kaçan A.N, İzmir’de saklandığı otelde yakalanarak Denizli’ye getirildi. Eşini kıskandığı ve bu gerekçeyle Asheghossein ile aralarında tartışma çıktığını söyleyen A.N, cinayeti işlediğini itiraf etti. Emniyetteki sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen A.N, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Eşini kıskandığı için cinayet işleyen koca tutuklandı
Denizli’de evinde bıçaklandıktan sonra yardım istemek için çıktığı sokakta ölü bulunan yabancı uyruklu şahsın cinayet zanlısı tutuklandı.

Pamukkale ilçesi Kuşpınar Mahallesi’nde bulunan 3 katlı apartmanda önceki gece meydana gelen olayda; tek başına yaşıyan yabancı uyruklu Amiri Asheghossein (24) evine gelen A.N ile arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu A.N, bıçakla Asheghossein’in göğsünden yaralayarak kaçtı. Yardım isteğini duyurmak için kendini sokağa atan Asheghossein’’i ise sokak ortasında hayatını kaybetti. Cinayetin ardından kentten kaçan A.N, İzmir’de saklandığı otelde yakalanarak Denizli’ye getirildi. Eşini kıskandığı ve bu gerekçeyle Asheghossein ile aralarında tartışma çıktığını söyleyen A.N, cinayeti işlediğini itiraf etti. Emniyetteki sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen A.N, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.