AİLESİ OLAYI DUYUNCA YIKILDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2018 - 14:48, Güncelleme: 05.12.2018 - 14:48 2647+ kez okundu.
 

AİLESİ OLAYI DUYUNCA YIKILDI

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Sarayköy İlçesi Tepeköy Mahallesi'nde bugün sabah saatlerinde Süleyman Ayçiçek (57) kendisini asarak intihar etti. Tepeköy Mahallesi'nde yaşayan evli ve iki çocuk babası Süleyman Ayçiçek'in yakınları bu ani ölüm adeta yıkıldılar. Süleyman Ayçiçek’in cenazesi önce  Sarayköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ardından otopsi yapılması için Pamukkale Üniversite Hastanesine getirildi.   

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Sarayköy İlçesi Tepeköy Mahallesi'nde bugün sabah saatlerinde Süleyman Ayçiçek (57) kendisini asarak intihar etti. Tepeköy Mahallesi'nde yaşayan evli ve iki çocuk babası Süleyman Ayçiçek'in yakınları bu ani ölüm adeta yıkıldılar.

Süleyman Ayçiçek’in cenazesi önce  Sarayköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ardından otopsi yapılması için Pamukkale Üniversite Hastanesine getirildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.