Denizli Büyükşehirden EKPSS’ye gireceklere pozitif ayrımcılık

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2024 - 23:29, Güncelleme: 25.01.2024 - 12:16 2183+ kez okundu.
 

Denizli Büyükşehirden EKPSS’ye gireceklere pozitif ayrımcılık

Denizli Büyükşehirden EKPSS’ye gireceklere pozitif ayrımcılık
Denizli Büyükşehir Belediyesi, engelliler için düzenlenen 2024 EKPSS başvuru ücretlerini karşılayacak.Denizli’de ikamet edip lise veya dengi okullarda öğrenim gören öğrenciler ile lise veya dengi okullardan mezun olup da 25 yaşını bitirmemiş gençlerin, 2024 YKS giriş ücretlerini karşılayacak Denizli Büyükşehir Belediyesinden bir müjde de Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) girecekler için geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde EKPSS 2024’e girecek engelli vatandaşların sınav giriş ücretlerini de karşılayacak. Adaylar, sınav giriş ücretlerini ilgili bankalara yatırdıktan sonra ÖSYM’nin resmi internet sitesinden “PDF” formatında edinecekleri “2024 EKPSS ADAY BAŞVURU KAYIT BİLGİSİ” dosyasını Denizli Büyükşehir Belediyesinin duyuracağı online adrese yükleyerek başvurusunu yapabilecek. Büyükşehir Belediyesinin duyurusunu yapacağı söz konusu sistem, EKPSS’ye başvuru yapılacak 12 - 29 Şubat tarihleri arasında açık olacak.Her alanda pozitif ayrımcılıkDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, EKPSS’ye hazırlanan engelli vatandaşlara yönelik eğitim ve kitap desteği verdiklerini, bunların yanında sınav giriş ücretlerini de Büyükşehir Belediyesi olarak karşılayacaklarını müjdeledi. EKPSS’nin engelli bireylerin istihdamı açısından çok büyük bir imkan olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Engelli kardeşlerimizin eğitimden, spora, sağlıktan, sosyal ve kültürel hayata en üst seviyede destek olmak için gayret ediyoruz. Sınavlara hazırlık aşamasında verdiğimiz eğitim ve kitap katkımızın yanında EKPSS başvuru ücretlerini de karşılayarak küçük de olsa desteğimizi sürdürmek istedik. İnşallah, engelli kardeşlerimize her alanda pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz.”
Denizli Büyükşehirden EKPSS’ye gireceklere pozitif ayrımcılık
Denizli Büyükşehir Belediyesi, engelliler için düzenlenen 2024 EKPSS başvuru ücretlerini karşılayacak.
Denizli’de ikamet edip lise veya dengi okullarda öğrenim gören öğrenciler ile lise veya dengi okullardan mezun olup da 25 yaşını bitirmemiş gençlerin, 2024 YKS giriş ücretlerini karşılayacak Denizli Büyükşehir Belediyesinden bir müjde de Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) girecekler için geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde EKPSS 2024’e girecek engelli vatandaşların sınav giriş ücretlerini de karşılayacak. Adaylar, sınav giriş ücretlerini ilgili bankalara yatırdıktan sonra ÖSYM’nin resmi internet sitesinden “PDF” formatında edinecekleri “2024 EKPSS ADAY BAŞVURU KAYIT BİLGİSİ” dosyasını Denizli Büyükşehir Belediyesinin duyuracağı online adrese yükleyerek başvurusunu yapabilecek. Büyükşehir Belediyesinin duyurusunu yapacağı söz konusu sistem, EKPSS’ye başvuru yapılacak 12 - 29 Şubat tarihleri arasında açık olacak.
Her alanda pozitif ayrımcılık
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, EKPSS’ye hazırlanan engelli vatandaşlara yönelik eğitim ve kitap desteği verdiklerini, bunların yanında sınav giriş ücretlerini de Büyükşehir Belediyesi olarak karşılayacaklarını müjdeledi. EKPSS’nin engelli bireylerin istihdamı açısından çok büyük bir imkan olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Engelli kardeşlerimizin eğitimden, spora, sağlıktan, sosyal ve kültürel hayata en üst seviyede destek olmak için gayret ediyoruz. Sınavlara hazırlık aşamasında verdiğimiz eğitim ve kitap katkımızın yanında EKPSS başvuru ücretlerini de karşılayarak küçük de olsa desteğimizi sürdürmek istedik. İnşallah, engelli kardeşlerimize her alanda pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.