Eski başkan son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2023 - 14:46, Güncelleme: 01.11.2023 - 14:46 1809+ kez okundu.
 

Eski başkan son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bir dönem belediye başkanlığı yapan Tahsin Çetin, son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı.
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüştürülen Yumrutaş beldesinde, 1994 yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Doğru Yol Partisi’nden (DYP) Belde Belediye Başkanı seçilen 78 yaşındaki Tahsin Çetin, bir süredir tedavi gördüğü hastalığına bağlı olarak hayatını kaybetti. Emekli asker olan Tahsin Çetin için Acıpayam ilçe merkezinde askeri tören düzenlendi. Eski Belde Belediye Başkanı Tahsin Çetin için Acıpayam Çarşı Camisinde düzenlenen askeri törene ilçe protokolü, askeri erkan, ailenin yakınları ve vatandaşlar katılım gösterdi. Kılınan cenaze namazının ardından tören mangasının omuzlarında taşınan Tahsin Çetin’in cenazesi, ilçeye bağlı Mevlütler Mahallesi'nde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bir dönem belediye başkanlığı yapan Tahsin Çetin, son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı.

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüştürülen Yumrutaş beldesinde, 1994 yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Doğru Yol Partisi’nden (DYP) Belde Belediye Başkanı seçilen 78 yaşındaki Tahsin Çetin, bir süredir tedavi gördüğü hastalığına bağlı olarak hayatını kaybetti. Emekli asker olan Tahsin Çetin için Acıpayam ilçe merkezinde askeri tören düzenlendi.

Eski Belde Belediye Başkanı Tahsin Çetin için Acıpayam Çarşı Camisinde düzenlenen askeri törene ilçe protokolü, askeri erkan, ailenin yakınları ve vatandaşlar katılım gösterdi. Kılınan cenaze namazının ardından tören mangasının omuzlarında taşınan Tahsin Çetin’in cenazesi, ilçeye bağlı Mevlütler Mahallesi'nde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.