Adını tarihe yazdırmış Türkler PAÜ’de anıldı

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2023 - 15:44, Güncelleme: 17.11.2023 - 15:55 1704+ kez okundu.
 

Adını tarihe yazdırmış Türkler PAÜ’de anıldı

Adını tarihe yazdırmış Türkler PAÜ’de anıldı
Cumhuriyetin 100. yılında adını tarihe yazdırmış Türkler, Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) anıldı. Pamukkale Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) Yabancı Diller Bölümü Dil Entegrasyon Koordinatörlüğü ile Yabancı Diller Yüksekokulu CLIC Öğrenci Topluluğu tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte adını tarihe yazdırmış Türkler anıldı. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu’da düzenlenen etkinlikte, öğrenciler tarafından Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Fevzi Çakmak, Süreyya Ağaoğlu, Halide Edip Adıvar, Afife Jale, Sabiha Gökçen, Muazzez İlmiye Çığ, Nene Hatun, Refet Angın, Sertab Erener, Hidayet Türkoğlu, Eda Erdem gibi isimler İngilizce ve Fransızca olarak tanıtıldı. Etkinliğin sonunda ise öğrenciler “Parla’’ marşını okudu.
Adını tarihe yazdırmış Türkler PAÜ’de anıldı

Cumhuriyetin 100. yılında adını tarihe yazdırmış Türkler, Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) anıldı.

Pamukkale Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) Yabancı Diller Bölümü Dil Entegrasyon Koordinatörlüğü ile Yabancı Diller Yüksekokulu CLIC Öğrenci Topluluğu tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte adını tarihe yazdırmış Türkler anıldı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu’da düzenlenen etkinlikte, öğrenciler tarafından Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Fevzi Çakmak, Süreyya Ağaoğlu, Halide Edip Adıvar, Afife Jale, Sabiha Gökçen, Muazzez İlmiye Çığ, Nene Hatun, Refet Angın, Sertab Erener, Hidayet Türkoğlu, Eda Erdem gibi isimler İngilizce ve Fransızca olarak tanıtıldı. Etkinliğin sonunda ise öğrenciler “Parla’’ marşını okudu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.