5 İlçede Adaylarını Açıkladı

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2019 - 13:34, Güncelleme: 05.01.2019 - 13:34 3209+ kez okundu.
 

5 İlçede Adaylarını Açıkladı

İyİ Parti 5 ilçede adaylarını açıkladı.
Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partiler adaylarını belirlemeye başladı. CHP ile ittifak çatısı altında bir araya gelen İYİ Parti, büyükşehirin ardından bazı ilçeler için belediye başkan adaylarını belirledi. Son yapılan açıklamaya göre İYİ Parti, 5 belediye başkan adayını daha açıkladı. İŞTE O İLÇELER VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI: Baklan – Mehmet YAĞCI Beyağaç - İsmet ŞENER Çal - Mehmet ÖZTÜRK Çardak – Erdil CENGİZ Çameli - Ender YILMAZ
İyİ Parti 5 ilçede adaylarını açıkladı.

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partiler adaylarını belirlemeye başladı. CHP ile ittifak çatısı altında bir araya gelen İYİ Parti, büyükşehirin ardından bazı ilçeler için belediye başkan adaylarını belirledi. Son yapılan açıklamaya göre İYİ Parti, 5 belediye başkan adayını daha açıkladı.

İŞTE O İLÇELER VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI:

Baklan – Mehmet YAĞCI

Beyağaç - İsmet ŞENER

Çal - Mehmet ÖZTÜRK

Çardak – Erdil CENGİZ

Çameli - Ender YILMAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.