4 AYRI SUÇTAN ARANIYORDU

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2019 - 11:02, Güncelleme: 23.02.2019 - 11:02 2855+ kez okundu.
 

4 AYRI SUÇTAN ARANIYORDU

Denizli'nin Çivril ilçesinde polisin takip altına aldığı Bilal K. 4 suçtan yakalama kararı olan cezaevi firarisi çıkınca kaldığı Aparta girereken gözaltına alınarak tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre olay Denizli'nin Çivril ilçesinde bulunan Kızılcasöğüt mahallesinde bir apart dairesinde kalan kişiden şüphelenen polis şahsı takibe aldı. Hareketlerinden şüphelendiği Bilal K.’yı kaldığı daireye gireceği sırada göz altına alan polis yapılan GBT sorgusunda Bilal K.’nın cezaevi firarisi olduğu ayrıca hırsızlık, uyuşturucu bulundurmak, satın almak ve kullanmak ile parada sahtecilik suçlarından yakalama kararı olduğu ve arandığı ortaya çıktı. Göz altına alınarak polis merkezine götürülen ve ilk sorgusundan sonra adli makamlara sevk edilen Bilal K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli'nin Çivril ilçesinde polisin takip altına aldığı Bilal K. 4 suçtan yakalama kararı olan cezaevi firarisi çıkınca kaldığı Aparta girereken gözaltına alınarak tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay Denizli'nin Çivril ilçesinde bulunan Kızılcasöğüt mahallesinde bir apart dairesinde kalan kişiden şüphelenen polis şahsı takibe aldı. Hareketlerinden şüphelendiği Bilal K.’yı kaldığı daireye gireceği sırada göz altına alan polis yapılan GBT sorgusunda Bilal K.’nın cezaevi firarisi olduğu ayrıca hırsızlık, uyuşturucu bulundurmak, satın almak ve kullanmak ile parada sahtecilik suçlarından yakalama kararı olduğu ve arandığı ortaya çıktı.

Göz altına alınarak polis merkezine götürülen ve ilk sorgusundan sonra adli makamlara sevk edilen Bilal K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.