3300 POLİS GÖREV BAŞINDA

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2019 - 13:32, Güncelleme: 21.02.2019 - 13:32 4231+ kez okundu.
 

3300 POLİS GÖREV BAŞINDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli ziyareti öncesinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Denizli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya hazırlanırken, güvenlik de en üst seviyeye çıkarıldı. 29 Ekim Bulvarı’na ve meydana çıkan yollarda adeta kuş uçurtulmuyor. Denizli ve çevre illerden görevlendirilen toplam 3.300 polis miting alanı ve çevresindeki noktalarda yoğun güvenlik önlemi oluştururken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçiş yapacağı güzergahlarda da binalara keskin nişancılar yerleştirildi. Miting güvenliği için Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne  8 ayrı ilden Özel Harekat Timleri’nin takviye olarak gönderildiği öğrenildi.  31 Mart seçimleri öncesi Denizli’de miting yapacak olan Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan, önce helikopterle Atatürk stadyumuna inecek oradan kara yolu ile miting yapılacak olan alana gelecek. 13.30’da başlaması planlanan mitinge burada halka seslenecek olan Erdoğan, Denizli Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etmesi planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçeceği yollarda da geniş güvenlik önlemleri alındı.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli ziyareti öncesinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Denizli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya hazırlanırken, güvenlik de en üst seviyeye çıkarıldı. 29 Ekim Bulvarı’na ve meydana çıkan yollarda adeta kuş uçurtulmuyor. Denizli ve çevre illerden görevlendirilen toplam 3.300 polis miting alanı ve çevresindeki noktalarda yoğun güvenlik önlemi oluştururken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçiş yapacağı güzergahlarda da binalara keskin nişancılar yerleştirildi. Miting güvenliği için Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne  8 ayrı ilden Özel Harekat Timleri’nin takviye olarak gönderildiği öğrenildi. 

31 Mart seçimleri öncesi Denizli’de miting yapacak olan Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan, önce helikopterle Atatürk stadyumuna inecek oradan kara yolu ile miting yapılacak olan alana gelecek. 13.30’da başlaması planlanan mitinge burada halka seslenecek olan Erdoğan, Denizli Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etmesi planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçeceği yollarda da geniş güvenlik önlemleri alındı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.