Taylandlı turistlerin ölümden döndüğü kazada yaralı sayısı 29’a yükseldi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2023 - 16:21, Güncelleme: 23.11.2023 - 16:03 2175+ kez okundu.
 

Taylandlı turistlerin ölümden döndüğü kazada yaralı sayısı 29’a yükseldi

Taylandlı turistlerin ölümden döndüğü kazada yaralı sayısı 29’a yükseldi
Muğla’dan Kapadokya gezisine giden Taylandlı turistleri taşıyan tur otobüsünün, Çardak ilçesinde kavşakta karşısında çıkan otomobille çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralananların 2’si Türk, 29’unun yabancı uyruklu olduğu öğrenildi.Kaza, saat 11.20 sıralarında Çardak ilçesin bağlı Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Muğla’dan Kapadokya gezisi için yola çıkan Taylandlı turistleri taşıyan MAN marka 34 AE 1422 plakalı tur otobüsü, Çardak Havaalanı Kavşağında karşısına çıkan 64 ABN 370 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tur otobüsü yol kenarında bulunan büyük yön levhasını çarparak durabildi. Şiddetli çarpışma nedeniyle otobüsün yön tabelasını devirdiği kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, ilk müdahalede bulunduğu yaralıları ambulans ile en yakın hastanelere kaldırdı. İtfaiye ekibi ise araç içeresinde sıkışan yolcuları, bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekibine teslim etti. Kazaya karışan araçlar, bölgeye çağrılan çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.Feci kazada 2 Türk yaralandıDenizli merkez ve çevredeki hastanelere sevk edilen yaralıların kimlikleri netleşmeye başladı. Tur otobüsünde 27 Tayland uyruklu ve 2 Türk ile birlikte 28 kişinin bulunduğu öğrenildi. Kazanın ardından otobüste bulunan 27 yabancı uyruklu ile 1 Türk vatandaşı ve otomobil sürücüsü yaralandı. Otobüsteki 28 yaralı ve otomobil sürücüsü ile birlikte toplam 29 yaralının hastanelerde tedavisinin devam ettiği bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Taylandlı turistlerin ölümden döndüğü kazada yaralı sayısı 29’a yükseldi
Muğla’dan Kapadokya gezisine giden Taylandlı turistleri taşıyan tur otobüsünün, Çardak ilçesinde kavşakta karşısında çıkan otomobille çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralananların 2’si Türk, 29’unun yabancı uyruklu olduğu öğrenildi.

Kaza, saat 11.20 sıralarında Çardak ilçesin bağlı Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Muğla’dan Kapadokya gezisi için yola çıkan Taylandlı turistleri taşıyan MAN marka 34 AE 1422 plakalı tur otobüsü, Çardak Havaalanı Kavşağında karşısına çıkan 64 ABN 370 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tur otobüsü yol kenarında bulunan büyük yön levhasını çarparak durabildi. Şiddetli çarpışma nedeniyle otobüsün yön tabelasını devirdiği kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, ilk müdahalede bulunduğu yaralıları ambulans ile en yakın hastanelere kaldırdı. İtfaiye ekibi ise araç içeresinde sıkışan yolcuları, bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekibine teslim etti. Kazaya karışan araçlar, bölgeye çağrılan çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Feci kazada 2 Türk yaralandı
Denizli merkez ve çevredeki hastanelere sevk edilen yaralıların kimlikleri netleşmeye başladı. Tur otobüsünde 27 Tayland uyruklu ve 2 Türk ile birlikte 28 kişinin bulunduğu öğrenildi. Kazanın ardından otobüste bulunan 27 yabancı uyruklu ile 1 Türk vatandaşı ve otomobil sürücüsü yaralandı. Otobüsteki 28 yaralı ve otomobil sürücüsü ile birlikte toplam 29 yaralının hastanelerde tedavisinin devam ettiği bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.