GENÇ MUCİTLER ATÖLYESİ

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.03.2024 - 12:22, Güncelleme: 14.03.2024 - 12:22 1347 kez okundu.
 

GENÇ MUCİTLER ATÖLYESİ

Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in projeleri arasında bulunan Genç Mucitler Atölyesi, geleceğin bilim adamlarına teknik ve teknolojik imkanlar sunacak. Üstün zekalı ve yaratıcı çocukların ve gençlerin uluslararası düzeyde bilim adamları olması için ücretsiz hizmet verecek.
HABER MERKEZİ Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, Merkezefendi’de hayata geçirmeyi planladığı Genç Mucitler Atölyesi Projesi’ni açıkladı. Başer’in açıkladığı proje ile gençlere geniş ve modern çalışma ortamları, her türlü teknik ve teknolojik donanımın ücretsiz olarak sağlanması planlanıyor. Böylece gençler, atölyede ileri teknoloji, robotik, kodlama, insansız hava araçları gibi stratejik alanlarda proje üretme imkanına kavuşacaklar. “GELECEĞİN MUCİTLERİ YETİŞECEK” Göreve geldikten sonra gençlerin her konuda önlerini açacak çalışmalara imza atmaya çalışacaklarını ve onları ülkelerine yararlı birer birey olabilmeleri yolunda kılavuz olacaklarını dile getiren Başkan Adayı Başer, projesi ile ilgili görüşlerini “Gençlerimiz hazırladıkları projelerle başta Teknofest olmak üzere çeşitli teknoloji ve inovasyon programlarına da katılma fırsatı elde edecekler. Bu atölye sayesinde geleceğin mucitleri yetişecek. Buralarda hem eğitici hem de motive edici bir ortam sağlanarak, gençlerin yaratıcılıklarını geliştirmelerine olanak tanınacaktır. Bu atölyede gerçekleştirilecek projeler, sadece yerel düzeyde değil ulusal ve uluslararası platformlarda da tanıtılacak ve desteklenecektir” dedi.  GENÇLERİN POTANSİYELİ ORTAYA ÇIKACAK Diğer taraftan AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in vizyonu doğrultusunda oluşturulacak Genç Mucitler Atölyesi’nin bir diğer amacı ise gençleri bilim ve teknolojiye teşvik etmek ve onların yenilik yapabilme kabiliyetini artırarak rekabet gücünü yüksek seviyeye taşımak. Ayrıca bu proje gençler için mümkün olan en iyi öğrenme koşullarının oluşturulması ile birlikte onların potansiyellerini tam anlamıyla kullanmalarına yardımcı olacak bir proje olarak değerlendiriliyor.  
Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in projeleri arasında bulunan Genç Mucitler Atölyesi, geleceğin bilim adamlarına teknik ve teknolojik imkanlar sunacak. Üstün zekalı ve yaratıcı çocukların ve gençlerin uluslararası düzeyde bilim adamları olması için ücretsiz hizmet verecek.

HABER MERKEZİ

Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, Merkezefendi’de hayata geçirmeyi planladığı Genç Mucitler Atölyesi Projesi’ni açıkladı. Başer’in açıkladığı proje ile gençlere geniş ve modern çalışma ortamları, her türlü teknik ve teknolojik donanımın ücretsiz olarak sağlanması planlanıyor. Böylece gençler, atölyede ileri teknoloji, robotik, kodlama, insansız hava araçları gibi stratejik alanlarda proje üretme imkanına kavuşacaklar.

“GELECEĞİN MUCİTLERİ YETİŞECEK”

Göreve geldikten sonra gençlerin her konuda önlerini açacak çalışmalara imza atmaya çalışacaklarını ve onları ülkelerine yararlı birer birey olabilmeleri yolunda kılavuz olacaklarını dile getiren Başkan Adayı Başer, projesi ile ilgili görüşlerini “Gençlerimiz hazırladıkları projelerle başta Teknofest olmak üzere çeşitli teknoloji ve inovasyon programlarına da katılma fırsatı elde edecekler. Bu atölye sayesinde geleceğin mucitleri yetişecek. Buralarda hem eğitici hem de motive edici bir ortam sağlanarak, gençlerin yaratıcılıklarını geliştirmelerine olanak tanınacaktır. Bu atölyede gerçekleştirilecek projeler, sadece yerel düzeyde değil ulusal ve uluslararası platformlarda da tanıtılacak ve desteklenecektir” dedi. 

GENÇLERİN POTANSİYELİ ORTAYA ÇIKACAK

Diğer taraftan AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in vizyonu doğrultusunda oluşturulacak Genç Mucitler Atölyesi’nin bir diğer amacı ise gençleri bilim ve teknolojiye teşvik etmek ve onların yenilik yapabilme kabiliyetini artırarak rekabet gücünü yüksek seviyeye taşımak. Ayrıca bu proje gençler için mümkün olan en iyi öğrenme koşullarının oluşturulması ile birlikte onların potansiyellerini tam anlamıyla kullanmalarına yardımcı olacak bir proje olarak değerlendiriliyor.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.