Şehidin gazi ağabeyi bir gün önce şehit devrelerini yad etmiş

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2023 - 11:34, Güncelleme: 23.12.2023 - 11:46 2018+ kez okundu.
 

Şehidin gazi ağabeyi bir gün önce şehit devrelerini yad etmiş

Şehidin gazi ağabeyi bir gün önce şehit devrelerini yad etmiş
Dün akşam saatlerinde çıkan çatışmada şehit düşen Mehmet Serinkan’ın 2016 yılında yaralanan ağabeyi Hüseyin Serinkan’ın bir gün önce sosyal medya hesabı üzerinden yaralandığı çatışmada şehit düşen arkadaşlarını yad ettiği görüldü. Dün akşam saatlerinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen 6 askerden biri olan Mehmet Serinkan’ın şehadet haberi Denizli’de yaşayan ailesine verildi. Şehidin ağabeyi olan Hüseyin Serinkan’ın da 2016 yılında Fırat Kalkanı operasyonu sırasında Suriye’nin Elbab kentinde yaralanarak gazi olduğu öğrenildi. Şehit ağabeyi kardeşinin şehadetinden bir gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yaralandığı çatışmada şehit düşen arkadaşlarını yad ettiği dikkat çekti. Hüseyin Serinkan’ın 21 Aralık’ta yaptığı paylaşımda, “8 yıl oluyor Fırat Kalkanı operasyonu Suriye Elbab’da 20 Aralık’ı 21 Aralık’a bağlayan en soğuk gece ve en bitmeyen gecemiz. 21 Aralık 2016 Elbab şehitlerimizin ruhları şad olsun. Benim vurulduğum gece devrelerim, silah arkadaşlarımı kaybettik. Hala seslerini ve hiçbir şeylerini unutmadım, unutmamda” notu yer aldı . GAZİ OLAN AĞABEYİ HÜSEYİN SERİNKAN (SOLDA PİYADE UZMAN ÇAVUŞ MEHMET SERİNKAN (SAĞDA)   
Şehidin gazi ağabeyi bir gün önce şehit devrelerini yad etmiş

Dün akşam saatlerinde çıkan çatışmada şehit düşen Mehmet Serinkan’ın 2016 yılında yaralanan ağabeyi Hüseyin Serinkan’ın bir gün önce sosyal medya hesabı üzerinden yaralandığı çatışmada şehit düşen arkadaşlarını yad ettiği görüldü.
Dün akşam saatlerinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen 6 askerden biri olan Mehmet Serinkan’ın şehadet haberi Denizli’de yaşayan ailesine verildi. Şehidin ağabeyi olan Hüseyin Serinkan’ın da 2016 yılında Fırat Kalkanı operasyonu sırasında Suriye’nin Elbab kentinde yaralanarak gazi olduğu öğrenildi. Şehit ağabeyi kardeşinin şehadetinden bir gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yaralandığı çatışmada şehit düşen arkadaşlarını yad ettiği dikkat çekti. Hüseyin Serinkan’ın 21 Aralık’ta yaptığı paylaşımda, “8 yıl oluyor Fırat Kalkanı operasyonu Suriye Elbab’da 20 Aralık’ı 21 Aralık’a bağlayan en soğuk gece ve en bitmeyen gecemiz. 21 Aralık 2016 Elbab şehitlerimizin ruhları şad olsun. Benim vurulduğum gece devrelerim, silah arkadaşlarımı kaybettik. Hala seslerini ve hiçbir şeylerini unutmadım, unutmamda” notu yer aldı

.

GAZİ OLAN AĞABEYİ HÜSEYİN SERİNKAN (SOLDA PİYADE UZMAN ÇAVUŞ MEHMET SERİNKAN (SAĞDA) 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.