Terör şüphelisi kovalamaca sonucu yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2023 - 18:00, Güncelleme: 10.11.2023 - 16:42 2183+ kez okundu.
 

Terör şüphelisi kovalamaca sonucu yakalandı

Terör şüphelisi kovalamaca sonucu yakalandı
DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Serinhisar ilçesinde polis kontrol noktasından kaçan ve terör şüphelisi olarak arandığı iddia edilen şüpheli, yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı.Olay, öğle saatlerinde Serinhisar ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre; ilçe girişindeki polis kontrol noktasında polisin dur ihtarına uymayan hafif ticari araç, ilçe merkezine doğru kaçmaya başladı. İlçede bugün kurulan semt pazarın olduğu alana giren şüpheli araç, güvenlik güçleriyle girdiği kovalamaca sonucu tekrar ana yola çıktı. Polis ve jandarma ekiplerinin aldığı önlemler sayesinde daha fazla kaçamayan şüpheli araç, Pınarcık Mahallesi’ne dönüş kavşağında yakalandı.Güvenlik güçleri kaçmaya çalışan ve terör şüphelisi olarak arandığı iddia edilen kişiyi, havaya ateş ederek engelledi. Araç ve şüphelinin yakalanmasının ardından Antalya – Denizli karayolu kısa süreliğine trafiğe kapatılarak, trafik akışı şehir merkezine verildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Terör şüphelisi kovalamaca sonucu yakalandı
DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Serinhisar ilçesinde polis kontrol noktasından kaçan ve terör şüphelisi olarak arandığı iddia edilen şüpheli, yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı.
Olay, öğle saatlerinde Serinhisar ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre; ilçe girişindeki polis kontrol noktasında polisin dur ihtarına uymayan hafif ticari araç, ilçe merkezine doğru kaçmaya başladı. İlçede bugün kurulan semt pazarın olduğu alana giren şüpheli araç, güvenlik güçleriyle girdiği kovalamaca sonucu tekrar ana yola çıktı. Polis ve jandarma ekiplerinin aldığı önlemler sayesinde daha fazla kaçamayan şüpheli araç, Pınarcık Mahallesi’ne dönüş kavşağında yakalandı.
Güvenlik güçleri kaçmaya çalışan ve terör şüphelisi olarak arandığı iddia edilen kişiyi, havaya ateş ederek engelledi. Araç ve şüphelinin yakalanmasının ardından Antalya – Denizli karayolu kısa süreliğine trafiğe kapatılarak, trafik akışı şehir merkezine verildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.