ZEYBEKCİ'NİN REKLAM FİLMİNE YOĞUN İLGİ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2019 - 12:38, Güncelleme: 06.02.2019 - 12:38 3635+ kez okundu.
 

ZEYBEKCİ'NİN REKLAM FİLMİNE YOĞUN İLGİ

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci için hazırlanan reklam filmi, 1 milyondan fazla kişiye ulaştı
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci için çekilen reklam filmi sosyal medyayı salladı. Aynı zamanda sinemalarda da gösterimine başlanan kısa film, 1 milyondan fazla kişiye ulaştı, çok büyük beğeni topladı. İZMİRLİLER DOĞAL OYUNCU OLDU Cumhuriyet meydanı, Konak Meydanı, tarihi Kemeraltı Çarşısı, Kordon, Bostanlı Sahili gibi şehrin simge alanları başta olmak üzere, merkez ve dış ilçelerde gerçekleştirilen çekimler yaklaşık iki gün sürdü. Filme, oyuncuların yanı sıra İzmirliler de doğal oyuncu olarak katılım sağladı.
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci için hazırlanan reklam filmi, 1 milyondan fazla kişiye ulaştı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci için çekilen reklam filmi sosyal medyayı salladı. Aynı zamanda sinemalarda da gösterimine başlanan kısa film, 1 milyondan fazla kişiye ulaştı, çok büyük beğeni topladı.

İZMİRLİLER DOĞAL OYUNCU OLDU

Cumhuriyet meydanı, Konak Meydanı, tarihi Kemeraltı Çarşısı, Kordon, Bostanlı Sahili gibi şehrin simge alanları başta olmak üzere, merkez ve dış ilçelerde gerçekleştirilen çekimler yaklaşık iki gün sürdü. Filme, oyuncuların yanı sıra İzmirliler de doğal oyuncu olarak katılım sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.