ZEYBEKCİ "İTHAL DEĞİL YERLİSİYİM DEDİ"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2019 - 10:02, Güncelleme: 19.02.2019 - 10:02 3367+ kez okundu.
 

ZEYBEKCİ "İTHAL DEĞİL YERLİSİYİM DEDİ"

AK Parti'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci, "ithal değil mahallenin çocuğu" olduğunu söyledi.
AK Parti tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Nihat Zeybekci, “ithal aday” olduğu eleştirilerine yanıt verdi.  Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk ve köşe yazarı Emin Çölaşan’a konuşan Zeybekci, İzmir’le bağlantısının her dönem devam ettiğini ve “ithal değil mahallenin çocuğu” olduğunu söyledi. Zeybekci buna kanıt olarak da 9 ilçede evlerinin bulunduğunu ifade etti. Seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Zeybekci, şunları kaydetti: “Konuştuğum insanlara, ‘oyunuzu partiye değil, şehrinize, ilçenize, semtinize, kendinize verin’ diyorum. Önemli sıkıntılardan bir tanesi, maalesef siyasetin kutuplaştırması. Bu nedenle İzmir’in meseleleri tartışılamıyor. Dünyada da, ülkelerde de şehirler yarışı var. İzmir’in tekrar yarışın baş aktörü haline geleceğine inanıyorum.”
AK Parti'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci, "ithal değil mahallenin çocuğu" olduğunu söyledi.

AK Parti tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Nihat Zeybekci, “ithal aday” olduğu eleştirilerine yanıt verdi. 

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk ve köşe yazarı Emin Çölaşan’a konuşan Zeybekci, İzmir’le bağlantısının her dönem devam ettiğini ve “ithal değil mahallenin çocuğu” olduğunu söyledi. Zeybekci buna kanıt olarak da 9 ilçede evlerinin bulunduğunu ifade etti.

Seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Zeybekci, şunları kaydetti:

“Konuştuğum insanlara, ‘oyunuzu partiye değil, şehrinize, ilçenize, semtinize, kendinize verin’ diyorum. Önemli sıkıntılardan bir tanesi, maalesef siyasetin kutuplaştırması. Bu nedenle İzmir’in meseleleri tartışılamıyor. Dünyada da, ülkelerde de şehirler yarışı var. İzmir’in tekrar yarışın baş aktörü haline geleceğine inanıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.