ZEYBEKCİ'DEN İZMİRLİLERE PERDE YORUMU

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2019 - 10:51, Güncelleme: 08.02.2019 - 11:07 3604+ kez okundu.
 

ZEYBEKCİ'DEN İZMİRLİLERE PERDE YORUMU

"Siyah ve lacivertin hakim olduğu Ankara’dan İzmir’e her gelişimde gözlerim balkonlarda, pencerelerdedir"
AK Parti Binali Yıldırım ile İzmir’de oylarını artırarak önemli bir eşiği geçmeyi başardı. Ama kentin anahtarını 16 yıldır alamadı. AK Parti bu kez Nihat Zeybekci ile anahtara talip.  27 Kasım’da AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan ve iki aydır sahada çalışan Nihat Zeybekci’nin “10 numara İzmir” başlıklı kampanya lansmanı diikat çekti. Lansmanda yaptığı konuşmasında "Ankara’nın aksine, pencerelerinde sıkı sıkı çekilmiş perde yoktur İzmir evlerinin. Hatta tüller bile duvara yaslanır. Kimsenin komşusunun evine gözlerini dikip dikkatle baktığını görmedim. O yüzden hem güzel, hem rahat, hem de kendine güvenli bulurum İzmir’i de, İzmirlileri de. İzmir(li)’(n)in temel derdi budur bence." ifadelerini kullandı. Ayrıca Denizli Belediye Başkanlığı ve AK Parti hükümetlerinde bakanlık yapmış olan Zeybekci sık sık ‘şehrimiz’, ‘İzmir’imiz’,’stadımız’, ‘mahallemiz’ gibi ifadelerle kenti içselleştirdiği mesajını verdi. İkincisi de projelerinin bir kısmını hazırlarken bakanlıklardan destek aldığını, hayata geçirirken de onlarla işbirliği yapacağını söyledi. Böylece yarışı kazanması halinde arkasında merkezi hükümetin olacağını belirtti.  Her seçimde İzmir(li) için söylenen ‘hayat tarzına müdahale’ istemediğidir. Zeybekci bu konuya sadece konuşmasının sonunda “İzmir’de hayat tarzı problemi yoktur, hayat kalitesi problemi vardır’ diyerek değindi. “İzmir’deki bazı beceriksizliklerin üzerinin ideolojik perde ile kapatılmasına izin vermeyin. Oyunuzu İzmir’e verin” diyerek destek istedi.    
"Siyah ve lacivertin hakim olduğu Ankara’dan İzmir’e her gelişimde gözlerim balkonlarda, pencerelerdedir"

AK Parti Binali Yıldırım ile İzmir’de oylarını artırarak önemli bir eşiği geçmeyi başardı. Ama kentin anahtarını 16 yıldır alamadı. AK Parti bu kez Nihat Zeybekci ile anahtara talip. 

27 Kasım’da AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan ve iki aydır sahada çalışan Nihat Zeybekci’nin “10 numara İzmir” başlıklı kampanya lansmanı diikat çekti. Lansmanda yaptığı konuşmasında "Ankara’nın aksine, pencerelerinde sıkı sıkı çekilmiş perde yoktur İzmir evlerinin. Hatta tüller bile duvara yaslanır. Kimsenin komşusunun evine gözlerini dikip dikkatle baktığını görmedim. O yüzden hem güzel, hem rahat, hem de kendine güvenli bulurum İzmir’i de, İzmirlileri de. İzmir(li)’(n)in temel derdi budur bence." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Denizli Belediye Başkanlığı ve AK Parti hükümetlerinde bakanlık yapmış olan Zeybekci sık sık ‘şehrimiz’, ‘İzmir’imiz’,’stadımız’, ‘mahallemiz’ gibi ifadelerle kenti içselleştirdiği mesajını verdi. İkincisi de projelerinin bir kısmını hazırlarken bakanlıklardan destek aldığını, hayata geçirirken de onlarla işbirliği yapacağını söyledi. Böylece yarışı kazanması halinde arkasında merkezi hükümetin olacağını belirtti. 

Her seçimde İzmir(li) için söylenen ‘hayat tarzına müdahale’ istemediğidir. Zeybekci bu konuya sadece konuşmasının sonunda “İzmir’de hayat tarzı problemi yoktur, hayat kalitesi problemi vardır’ diyerek değindi. “İzmir’deki bazı beceriksizliklerin üzerinin ideolojik perde ile kapatılmasına izin vermeyin. Oyunuzu İzmir’e verin” diyerek destek istedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.