Güçlenen Esnafıyla Büyüyen Denizli projesi eğitimleri başladı

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2023 - 15:25, Güncelleme: 28.11.2023 - 13:45 1479+ kez okundu.
 

Güçlenen Esnafıyla Büyüyen Denizli projesi eğitimleri başladı

Güçlenen Esnafıyla Büyüyen Denizli projesi eğitimleri başladı
DENİZLİ(İHA) – Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı (DESOB) tarafından “Güçlenen Esnafıyla Büyüyen Denizli” projesi çerçevesinde esnafların güçlenmelerine katkı sağlamak için 5 günlük eğitim programı başladı.Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı (DESOB) tarafından “Güçlenen Esnafıyla Büyüyen Denizli” projesi çerçevesinde 27 Kasım ile 1 Aralık 2023 tarihleri arasında Hibe Destek ve Teşvik Takip Etmek, proje okuma, yazma teknikleri ve proje hakkında tüm detaylar konuları hakkında 5 günlük eğitim programı açıldı. Eğitim açılışına Denizli Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (DESOB) Mehmet Ali Erbeği, Proje eğitmeni Kazım Özdağ ve kursiyerler katılım sağladı.Projenin önemine dikkat çeken DESOB Başkanı Mehmet Ali Erbeği, “Bu önemli eğitim programı, esnafların güçlenmelerine katkıda bulunarak Denizli’nin ekonomik büyümesine destek olmayı hedefliyor. Katılımcılara, hibe destekleri ve teşviklerin etkin bir şekilde takip edilmesi, proje okuma ve yazma teknikleri konularında uzmanlaşma fırsatı sunarak işletmelerini daha etkili bir şekilde yönetmelerine imkan tanıyacak. DESOB olarak düzenlediğimiz bu eğitim programı, bölgedeki esnafların profesyonel gelişimine önemli bir katkıda bulunarak iş dünyasındaki rekabet avantajlarını artırmayı amaçlıyor. ‘Güçlenen Esnafıyla Büyüyen Denizli’ projesi çerçevesinde gerçekleştirilen bu tür etkinlikler, yerel ekonomiyi destekleyerek Denizli’nin sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamayı hedeflemektedir. Eğitime katılan kursiyerlerimize, esnaflarımıza ve kurumlardan katılan birim çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Denizli’nin gelişimi için farklı projelerle ve etkinliklerle ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.
Güçlenen Esnafıyla Büyüyen Denizli projesi eğitimleri başladı
DENİZLİ(İHA) – Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı (DESOB) tarafından “Güçlenen Esnafıyla Büyüyen Denizli” projesi çerçevesinde esnafların güçlenmelerine katkı sağlamak için 5 günlük eğitim programı başladı.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı (DESOB) tarafından “Güçlenen Esnafıyla Büyüyen Denizli” projesi çerçevesinde 27 Kasım ile 1 Aralık 2023 tarihleri arasında Hibe Destek ve Teşvik Takip Etmek, proje okuma, yazma teknikleri ve proje hakkında tüm detaylar konuları hakkında 5 günlük eğitim programı açıldı. Eğitim açılışına Denizli Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (DESOB) Mehmet Ali Erbeği, Proje eğitmeni Kazım Özdağ ve kursiyerler katılım sağladı.

Projenin önemine dikkat çeken DESOB Başkanı Mehmet Ali Erbeği, “Bu önemli eğitim programı, esnafların güçlenmelerine katkıda bulunarak Denizli’nin ekonomik büyümesine destek olmayı hedefliyor. Katılımcılara, hibe destekleri ve teşviklerin etkin bir şekilde takip edilmesi, proje okuma ve yazma teknikleri konularında uzmanlaşma fırsatı sunarak işletmelerini daha etkili bir şekilde yönetmelerine imkan tanıyacak. DESOB olarak düzenlediğimiz bu eğitim programı, bölgedeki esnafların profesyonel gelişimine önemli bir katkıda bulunarak iş dünyasındaki rekabet avantajlarını artırmayı amaçlıyor. ‘Güçlenen Esnafıyla Büyüyen Denizli’ projesi çerçevesinde gerçekleştirilen bu tür etkinlikler, yerel ekonomiyi destekleyerek Denizli’nin sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamayı hedeflemektedir. Eğitime katılan kursiyerlerimize, esnaflarımıza ve kurumlardan katılan birim çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Denizli’nin gelişimi için farklı projelerle ve etkinliklerle ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.