YILMAZ:”Asil Kanımız Dünyaya Kahramanlık Mührümüzdür!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2019 - 13:21, Güncelleme: 12.03.2019 - 13:21 4092+ kez okundu.
 

YILMAZ:”Asil Kanımız Dünyaya Kahramanlık Mührümüzdür!

Av.Mehmet Ali YILMAZ yaptığı yazılı basın açıklamasında İstiklal Marşımızın kabulünün 98.yıldönümünü kutladı ve değerlendirmelerde bulundu.
“Bu Ezanlar, Ki Şehadetleri Dinin Temeli,‬ ‪Ebedi, Yurdumun Üstünde Benim İnlemeli‬” ‪Anadolu ve Trakya Topraklarına Mührümüz Olan İstiklal Marşımızın Gazi Meclisimizde Kabulünün Yıl Dönümünde Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve Vatan için Can vermiş Bütün Şehitlerimizi Saygı Rahmet ve Minnetle Yad Ederim‬ Allah Bu Millete Bir Daha İstiklal Marşı Yazdırmasın. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tüm Ortadoğu coğrafyasında huzurun ve güvenliğin teminatı manasını taşır.Türklük ise tüm milletlere barış ortamının tesis edilmesini,şefkat eli uzatılmasını sağlamaktadır.Yüce Türk Milleti:Bilge kağandan sultan Alparslan’a ,Ertuğrul Gazi’den Fatih Sultan Mehmet’e,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, nice büyük kahramanlar yetiştirmiş ve dünya milletlerinin her zaman gıpta ile,hayranlıkla baktığı bir millet olmuştur. Devletimiz daim Aziz ve Asil milletimiz kaim olsun!
Av.Mehmet Ali YILMAZ yaptığı yazılı basın açıklamasında İstiklal Marşımızın kabulünün 98.yıldönümünü kutladı ve değerlendirmelerde bulundu.

“Bu Ezanlar, Ki Şehadetleri Dinin Temeli,‬
‪Ebedi, Yurdumun Üstünde Benim İnlemeli‬”

‪Anadolu ve Trakya Topraklarına Mührümüz Olan İstiklal Marşımızın Gazi Meclisimizde Kabulünün Yıl Dönümünde Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve Vatan için Can vermiş Bütün Şehitlerimizi Saygı Rahmet ve Minnetle Yad Ederim‬
Allah Bu Millete Bir Daha İstiklal Marşı Yazdırmasın.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti tüm Ortadoğu coğrafyasında huzurun ve güvenliğin teminatı manasını taşır.Türklük ise tüm milletlere barış ortamının tesis edilmesini,şefkat eli uzatılmasını sağlamaktadır.Yüce Türk Milleti:Bilge kağandan sultan Alparslan’a ,Ertuğrul Gazi’den Fatih Sultan Mehmet’e,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, nice büyük kahramanlar yetiştirmiş ve dünya milletlerinin her zaman gıpta ile,hayranlıkla baktığı bir millet olmuştur.

Devletimiz daim Aziz ve Asil milletimiz kaim olsun!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.