YENİ PARTİSİ BELLİ OLDU

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2019 - 12:09, Güncelleme: 18.02.2019 - 12:09 4196+ kez okundu.
 

YENİ PARTİSİ BELLİ OLDU

Tekrar aday gösterilmeyen Ak Partili ilçe belediye başkanı partisinden istifa ederik DP'ye geçti.
Adayların açıklanmasının ardından tekrar aday gösterilmeyen Ak Parti Belediye başkanlarından her hangi bir tepki gelmemişti. Listelerin açıklanmasına kısa süre kala partisinden aday gösterilmeyen Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk'ün Denizli.2ye bir dizi ziyaret için gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüşmesi dikkatlerden kaçmadı.  Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk  Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüştüğünü ve partisinden istifa ettiğini ifade etti. Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağını söyleyen Öztürk, aday gösterilmedikten sonra AK Parti'den istifa eden tek isim oldu. 
Tekrar aday gösterilmeyen Ak Partili ilçe belediye başkanı partisinden istifa ederik DP'ye geçti.

Adayların açıklanmasının ardından tekrar aday gösterilmeyen Ak Parti Belediye başkanlarından her hangi bir tepki gelmemişti. Listelerin açıklanmasına kısa süre kala partisinden aday gösterilmeyen Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk'ün Denizli.2ye bir dizi ziyaret için gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüşmesi dikkatlerden kaçmadı. 

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk  Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüştüğünü ve partisinden istifa ettiğini ifade etti. Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağını söyleyen Öztürk, aday gösterilmedikten sonra AK Parti'den istifa eden tek isim oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.