Denizlispor yeni direktörüyle ilk antrenmanını yaptı

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2023 - 16:14, Güncelleme: 22.11.2023 - 15:17 1237+ kez okundu.
 

Denizlispor yeni direktörüyle ilk antrenmanını yaptı

Denizlispor yeni direktörüyle ilk antrenmanını yaptı
TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Denizlispor, 3 yıllık anlaşma sağladığı Teknik Direktör Özcan Bizati ile ilk antrenmanını yaptı.Denizlispor, Teknik Direktör Bülent Ertuğrul’la karşılıklı anlaşarak yolları ayırmasının ardından 3 yıllık anlaşma sağladığı Özcan Bizati ile yeşil sahaya erken adım attı. İmza törenin hemen ardından ilk antrenmanına çıkan Teknik Direktör Özcan Bizati, oyuncularıyla teker teker tanışarak sohbet etti. Bizati yönetimindeki ilk idman, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. Saha içerisine kurulu parkurlarda pas, orta ve şut organizasyonları üzerinde duran futbolcular, yarı sahadaki çift kale maçla günü tamamladı.
Denizlispor yeni direktörüyle ilk antrenmanını yaptı
TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Denizlispor, 3 yıllık anlaşma sağladığı Teknik Direktör Özcan Bizati ile ilk antrenmanını yaptı.

Denizlispor, Teknik Direktör Bülent Ertuğrul’la karşılıklı anlaşarak yolları ayırmasının ardından 3 yıllık anlaşma sağladığı Özcan Bizati ile yeşil sahaya erken adım attı. İmza törenin hemen ardından ilk antrenmanına çıkan Teknik Direktör Özcan Bizati, oyuncularıyla teker teker tanışarak sohbet etti. Bizati yönetimindeki ilk idman, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. Saha içerisine kurulu parkurlarda pas, orta ve şut organizasyonları üzerinde duran futbolcular, yarı sahadaki çift kale maçla günü tamamladı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.