Üniversiteli gençler Türk spor tarihini öğrendi

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2023 - 10:30, Güncelleme: 08.12.2023 - 09:33 1420+ kez okundu.
 

Üniversiteli gençler Türk spor tarihini öğrendi

Üniversiteli gençler Türk spor tarihini öğrendi
Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi (PAÜ SBF), ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Beden Eğitimi ve Spor’ adlı konferansa ev sahipliği yaptı.Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi (PAÜ SBF), Cumhuriyetin 100. yılında beden eğitimi ve sporu anlamak ve de kutlamak adına düzenlediği konferans kapsamında, spor bilimleri alanında önde gelen isimlerden Prof. Dr. Gıyasettin Demirhan’ı ağırladı.Prof. Dr. Gökçe Erturan’ın moderatörlüğünde, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yunus Arslan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın’ın açış konuşmalarıyla başlayan konferans, Prof. Dr. Gıyasettin Demirhan’ın sunumuyla devam etti."Cumhuriyetin 100. Yılında Beden Eğitimi ve Spor" başlıklı konferans fakülte öğrencilerinin büyük çoğunluğunun katılımıyla gerçekleşirken, Prof. Dr. Gıyasettin Demirhan, Türkiye’nin spor tarihindeki önemli dönemlere vurgu yaparak, Cumhuriyetin 100 yıllık serüveninde beden eğitimi ve sporun oynadığı rolü detaylı bir şekilde ele aldı. Katılımcılara sporun toplumsal ve kültürel etkilerini gözler önüne seren Prof. Dr. Demirhan, interaktif bir sunumla dinleyicilerden gelen soruları yanıtlayarak sunumunu tamamladı.
Üniversiteli gençler Türk spor tarihini öğrendi
Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi (PAÜ SBF), ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Beden Eğitimi ve Spor’ adlı konferansa ev sahipliği yaptı.

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi (PAÜ SBF), Cumhuriyetin 100. yılında beden eğitimi ve sporu anlamak ve de kutlamak adına düzenlediği konferans kapsamında, spor bilimleri alanında önde gelen isimlerden Prof. Dr. Gıyasettin Demirhan’ı ağırladı.

Prof. Dr. Gökçe Erturan’ın moderatörlüğünde, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yunus Arslan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın’ın açış konuşmalarıyla başlayan konferans, Prof. Dr. Gıyasettin Demirhan’ın sunumuyla devam etti.

"Cumhuriyetin 100. Yılında Beden Eğitimi ve Spor" başlıklı konferans fakülte öğrencilerinin büyük çoğunluğunun katılımıyla gerçekleşirken, Prof. Dr. Gıyasettin Demirhan, Türkiye’nin spor tarihindeki önemli dönemlere vurgu yaparak, Cumhuriyetin 100 yıllık serüveninde beden eğitimi ve sporun oynadığı rolü detaylı bir şekilde ele aldı. Katılımcılara sporun toplumsal ve kültürel etkilerini gözler önüne seren Prof. Dr. Demirhan, interaktif bir sunumla dinleyicilerden gelen soruları yanıtlayarak sunumunu tamamladı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.