YEMER CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2018 - 14:04, Güncelleme: 16.11.2018 - 14:18 3228+ kez okundu.
 

YEMER CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ!

Geçtiğimiz hafta Denizli'de öldürülen iş adamı Mehmet Yemer'in katil zanlıları yakalandı.
Denizli'de öldürülen müteahit iş adamı Mehmet Yamer'in cinayeti ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis 6 kişiyi gözaltına aldı. 9 Kasım tarihinde yaşanan olayda, inşaat firması sahibi olan Mehmet Yamer, ofisinde silahlı saldırıya uğramış ve olay yerinde hayatını kaybetmişti. O sırada işyerinde bulunan sekreteri ise yaralanmıştı.  ALACAK VERECEK MESELESİ ÇIKTI Merkezefendi İlçesi Selçukbey Mahallesi'nde işlenen cinayetin ardından polis tarafından başlatılan soruşturma sonuçlandı. Polis, cinayetin perde arkasında alacak verecek meselesi olduğunu ortaya çıkardı.  Yamer'e yüklü miktarda borcu olduğu öğrenilen kişilerce yapılan saldırının faili 6 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinde suçlarını itraf eden 6 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 kişi ise serbest bırakıldı.  Cinayeti işleyen zanlıların Yamer'e 5 milyon TL borcu olduğu iddia ediliyor. 
Geçtiğimiz hafta Denizli'de öldürülen iş adamı Mehmet Yemer'in katil zanlıları yakalandı.

Denizli'de öldürülen müteahit iş adamı Mehmet Yamer'in cinayeti ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis 6 kişiyi gözaltına aldı. 9 Kasım tarihinde yaşanan olayda, inşaat firması sahibi olan Mehmet Yamer, ofisinde silahlı saldırıya uğramış ve olay yerinde hayatını kaybetmişti. O sırada işyerinde bulunan sekreteri ise yaralanmıştı. 

ALACAK VERECEK MESELESİ ÇIKTI

Merkezefendi İlçesi Selçukbey Mahallesi'nde işlenen cinayetin ardından polis tarafından başlatılan soruşturma sonuçlandı. Polis, cinayetin perde arkasında alacak verecek meselesi olduğunu ortaya çıkardı.  Yamer'e yüklü miktarda borcu olduğu öğrenilen kişilerce yapılan saldırının faili 6 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinde suçlarını itraf eden 6 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 kişi ise serbest bırakıldı. 

Cinayeti işleyen zanlıların Yamer'e 5 milyon TL borcu olduğu iddia ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.