AK Partili Güngör; “Ortak paydamız, güzel Denizli’miz”

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2023 - 16:50, Güncelleme: 20.12.2023 - 14:07 840+ kez okundu.
 

AK Partili Güngör; “Ortak paydamız, güzel Denizli’miz”

AK Partili Güngör; “Ortak paydamız, güzel Denizli’miz”
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, seçim çalışmaları kapsamında iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.Başkan Güngör, 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Saha çalışmalarına ağırlık veren Güngör, ilçe teşkilatlarının yanı sıra sivil toplum kurumları ile de bir araya gelmeyi sürdürüyor.Bu kapsamda iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Güngör, yaptığı açıklamada; "Sanayici ve iş adamlarını ziyaret ederek verimli, istişarelerde bulunduk. Denizli’miz ortak paydamız. Denizli’mizin daha da gelişmesi için elbirliği ve istişare ile güzel şehrimize hizmetkar olmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Partili Güngör; “Ortak paydamız, güzel Denizli’miz”
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, seçim çalışmaları kapsamında iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkan Güngör, 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Saha çalışmalarına ağırlık veren Güngör, ilçe teşkilatlarının yanı sıra sivil toplum kurumları ile de bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Güngör, yaptığı açıklamada; "Sanayici ve iş adamlarını ziyaret ederek verimli, istişarelerde bulunduk. Denizli’miz ortak paydamız. Denizli’mizin daha da gelişmesi için elbirliği ve istişare ile güzel şehrimize hizmetkar olmaya devam edeceğiz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.