Başkan Zolan halk gününde hemşehrileriyle buluştu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2023 - 14:44, Güncelleme: 06.12.2023 - 13:47 910+ kez okundu.
 

Başkan Zolan halk gününde hemşehrileriyle buluştu

Başkan Zolan halk gününde hemşehrileriyle buluştu
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk çarşamba günü düzenlediği halk günü buluşmasında vatandaşlarla buluşarak istek, öneri ve sorunlarını dinledi.Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk çarşamba günü düzenlediği halk günü buluşması devam ediyor. Randevusuz bir şekilde hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Osman Zolan’ın vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinlediği halk günü buluşması Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nde yapıldı. Halk gününde Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile daire başkanları hazır bulundu.Başkan Zolan, her ayın ilk Çarşamba günü düzenledikleri halk gününde vatandaşların sorunları için çözüm üretmeye gayret ettiklerini söyledi. Vatandaşlarla her mecrada bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz ancak halk günümüzün ayrı bir özelliği var. Çünkü vatandaşlarımız buraya gelirken kendisi ile randevusuz bir şekilde görüşeceğimi bilerek geliyor. Bizler de onların ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak için gayret gösteriyoruz. Halk gününe katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Zolan halk gününde hemşehrileriyle buluştu
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk çarşamba günü düzenlediği halk günü buluşmasında vatandaşlarla buluşarak istek, öneri ve sorunlarını dinledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk çarşamba günü düzenlediği halk günü buluşması devam ediyor. Randevusuz bir şekilde hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Osman Zolan’ın vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinlediği halk günü buluşması Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nde yapıldı. Halk gününde Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile daire başkanları hazır bulundu.

Başkan Zolan, her ayın ilk Çarşamba günü düzenledikleri halk gününde vatandaşların sorunları için çözüm üretmeye gayret ettiklerini söyledi. Vatandaşlarla her mecrada bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz ancak halk günümüzün ayrı bir özelliği var. Çünkü vatandaşlarımız buraya gelirken kendisi ile randevusuz bir şekilde görüşeceğimi bilerek geliyor. Bizler de onların ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak için gayret gösteriyoruz. Halk gününe katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.