YANGIN TÜM MAHALLEYİ SOKAĞA DÖKTÜ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2019 - 23:02, Güncelleme: 02.04.2019 - 23:14 4104+ kez okundu.
 

YANGIN TÜM MAHALLEYİ SOKAĞA DÖKTÜ

Denizli'de meydana gelen yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bulunan Yukarı Mahalle Siğahi Sokakta bu akşam meydana gelen yangın yürekleri ağza getirdi. Henüz neden çıktığı bilinmeyen yangında ev kullanılamaz hale gedi. Meydana gelen yangında her hangi bir can kaybı yaşanmaması herkesi sevindirdi. Olayı gören mahalle sakinleri hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.  Çıkan yangının sebebi araştırılıyor.
Denizli'de meydana gelen yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bulunan Yukarı Mahalle Siğahi Sokakta bu akşam meydana gelen yangın yürekleri ağza getirdi. Henüz neden çıktığı bilinmeyen yangında ev kullanılamaz hale gedi. Meydana gelen yangında her hangi bir can kaybı yaşanmaması herkesi sevindirdi. Olayı gören mahalle sakinleri hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

Çıkan yangının sebebi araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.