YAKALANMASALAR ZEHİR SAÇACAKLARDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2019 - 15:44, Güncelleme: 12.03.2019 - 15:44 3308+ kez okundu.
 

YAKALANMASALAR ZEHİR SAÇACAKLARDI

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalarda Hint kenevirinin laboratuvar ortamında çeşitli kimyasallarla hibritlenmesinden elde edilen ve içerisindeki kimyasallar nedeniyle çok yüksek oranda bağımlılık yapıcı özelliği bulunan skunk maddesi ele geçirildi.
İstanbul'dan Denizli'ye uyuşturucu madde getireceği belirlenen araçlar narkotik ekiplerince takibe alındı. Güzergâhlarındaki olası Jandarma ve Polis denetimlerini atlatmak için araçlarda koordineli olarak ilerleyen zehir tacirlerinin yol boyunca birbirleriyle irtibatı kesmediği görüldü. Saat 20.00 sıralarında öncü durumdaki 07 plaka sayılı aracın il merkezine girmesiyle operasyona başlayan ekipler şüpheli aracı kontrollü bir şekilde durdurdu.  Araçtaki R.E. ve B.E. isimli şahısların üzerinden 7 gram skunk maddesi çıktı.  Öncü aracın ekiplerce yakalanması ile habersiz kalan 34 plaka sayılı diğer araç ise operasyona katılan diğer narkotik ekiplerince Aydın-Denizli Karayolu üzerinde yakalandı. Narkotik madde arama köpeği Çako’nun tepki gösterdiği araçta ön kaput kısmına gizlenmiş vaziyette 1 kilo 823 gram skunk maddesi bulundu. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 4 (dört) şüpheli 11.03.2018 günü adli makamlara sevk edildi. ZEHİR TACİRLERİNE BASKIN  İl merkezinde uyuşturucu madde satıldığı tespit edilen bir adrese yapılan operasyonda da yabancı uyruklu 4 şüpheli yakalandı. Adreste yapılan aralamalarda 360 gram skunk maddesi ile hassas terazi ele geçirildi. Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Mart Ayı içerisinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlar neticesinde ilimizde toplam 2 Kilo 183 gram skunk maddesi, 1 kilo 321 gram esrar maddesi, 68 gram eroin maddesi, 79 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucu Madde Suçlarından 31 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Uyuşturucu Madde Ticareti Suçu kapsamında adli makamlara sevk edilen 19 şüphelinin tamamı çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı.
Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalarda Hint kenevirinin laboratuvar ortamında çeşitli kimyasallarla hibritlenmesinden elde edilen ve içerisindeki kimyasallar nedeniyle çok yüksek oranda bağımlılık yapıcı özelliği bulunan skunk maddesi ele geçirildi.

İstanbul'dan Denizli'ye uyuşturucu madde getireceği belirlenen araçlar narkotik ekiplerince takibe alındı. Güzergâhlarındaki olası Jandarma ve Polis denetimlerini atlatmak için araçlarda koordineli olarak ilerleyen zehir tacirlerinin yol boyunca birbirleriyle irtibatı kesmediği görüldü. Saat 20.00 sıralarında öncü durumdaki 07 plaka sayılı aracın il merkezine girmesiyle operasyona başlayan ekipler şüpheli aracı kontrollü bir şekilde durdurdu.  Araçtaki R.E. ve B.E. isimli şahısların üzerinden 7 gram skunk maddesi çıktı.  Öncü aracın ekiplerce yakalanması ile habersiz kalan 34 plaka sayılı diğer araç ise operasyona katılan diğer narkotik ekiplerince Aydın-Denizli Karayolu üzerinde yakalandı. Narkotik madde arama köpeği Çako’nun tepki gösterdiği araçta ön kaput kısmına gizlenmiş vaziyette 1 kilo 823 gram skunk maddesi bulundu. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 4 (dört) şüpheli 11.03.2018 günü adli makamlara sevk edildi.

ZEHİR TACİRLERİNE BASKIN 

İl merkezinde uyuşturucu madde satıldığı tespit edilen bir adrese yapılan operasyonda da yabancı uyruklu 4 şüpheli yakalandı. Adreste yapılan aralamalarda 360 gram skunk maddesi ile hassas terazi ele geçirildi.

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Mart Ayı içerisinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlar neticesinde ilimizde toplam 2 Kilo 183 gram skunk maddesi, 1 kilo 321 gram esrar maddesi, 68 gram eroin maddesi, 79 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucu Madde Suçlarından 31 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Uyuşturucu Madde Ticareti Suçu kapsamında adli makamlara sevk edilen 19 şüphelinin tamamı çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.