VEKİLDEN İSYAN GİBİ PAYLAŞIM

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2018 - 15:22, Güncelleme: 10.12.2018 - 15:22 2771+ kez okundu.
 

VEKİLDEN İSYAN GİBİ PAYLAŞIM

31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala CHP’nin Denizli’de aday çıkarmayacağı ve İYİ Parti’nin adayını destekleyeceği yönündeki haberlere, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’dan isyan gibi bir paylaşım geldi.
CHP Denizli’de en çok merak edilen konular arasında yer alan Denizli Büyükşehir Adayı kim olacak sorusu gündemden düşmezken, son olarak ortaya atılan CHP Denizli’de aday çıkarmayacak ve İyi Parti’nin adayını destekleyecek iddiaları gündemi oldukça meşgul etmişti. Bu süreç kapsamında daha önce belirlenen ilçe adayları hakkında görüşünün alınmadığı ve haberinin olmadığı şeklinde bir paylaşımda bulunan Kazım Arslan,  şimdi de yeni bir paylaşımla partililere mesaj gönderdi. “CHP’NİN İDAM FERMANI DEMEKTİR” Denizli’de CHP büyükşehir için aday çıkarmayacak sözlerine ve görüşüne tepki gösteren Kazım Arslan, partililere attığı mesajda, “Denizli ilimiz Büyükşehir Adaylığını kesinlikle İYİ Parti’ye bırakmayacak. Buna şiddetle karşıyım, kabulde etmeyeceğim. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ve yardımcıları ile konuyu görüştüm, onlara gerekli bilgileri verdim. Denizli’yi İYİ Parti’ye bırakmak demek,  CHP’nin idam fermanını imzalamak demek olduğunu belirttim.” İfadelerini kullandı. 2014 yılında CHP’nin Büyükşehir adayı olarak seçimlere giren Kazım Arslan’ın yine bu seçimlerde aday olarak gösterileceği konuşuluyor.  
31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala CHP’nin Denizli’de aday çıkarmayacağı ve İYİ Parti’nin adayını destekleyeceği yönündeki haberlere, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’dan isyan gibi bir paylaşım geldi.

CHP Denizli’de en çok merak edilen konular arasında yer alan Denizli Büyükşehir Adayı kim olacak sorusu gündemden düşmezken, son olarak ortaya atılan CHP Denizli’de aday çıkarmayacak ve İyi Parti’nin adayını destekleyecek iddiaları gündemi oldukça meşgul etmişti. Bu süreç kapsamında daha önce belirlenen ilçe adayları hakkında görüşünün alınmadığı ve haberinin olmadığı şeklinde bir paylaşımda bulunan Kazım Arslan,  şimdi de yeni bir paylaşımla partililere mesaj gönderdi.

“CHP’NİN İDAM FERMANI DEMEKTİR”

Denizli’de CHP büyükşehir için aday çıkarmayacak sözlerine ve görüşüne tepki gösteren Kazım Arslan, partililere attığı mesajda, “Denizli ilimiz Büyükşehir Adaylığını kesinlikle İYİ Parti’ye bırakmayacak. Buna şiddetle karşıyım, kabulde etmeyeceğim. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ve yardımcıları ile konuyu görüştüm, onlara gerekli bilgileri verdim. Denizli’yi İYİ Parti’ye bırakmak demek,  CHP’nin idam fermanını imzalamak demek olduğunu belirttim.” İfadelerini kullandı.

2014 yılında CHP’nin Büyükşehir adayı olarak seçimlere giren Kazım Arslan’ın yine bu seçimlerde aday olarak gösterileceği konuşuluyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.